Sorting by

×

Müller Cecília 3,6 millió forintos „motivációs elismerést” kapott – Hogy mire motiválnák, az nem publikus

A Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) munkatársai összesen 313 millió forint értékű „extra juttatást” kaptak az utóbbi hónapokban. Müller Cecília országos tiszti főorvos ebből 3,6 millió forintos „motivációs elismerést” kapott – derült ki az RTL cikkéből a 10 hónapja kikért közérdekű adatigénylésre hivatkozva. Müller zsebét nem először érte a megtiszteltetés, a koronavírus-járvány kezelésével kapcsolatban 6 milliót kapott.

Tovább

Ha a járványkezelést eredményesen végzi az abban illetékes operatív törzs, akkor most dr. Müller Cecília lehetne a köztársasági elnökünk? – Hétvégi Lendvaiságok

Lendvai Ildikótól nem idegen a csípös irónia nyelve, de soha nem sértésre, sokkal inkább figyelemfelkeltésre használja írói vénáját. Közel egy évig minden héten jelentkezett portálunkon “Heti tapló” című rovatával, amiben az elmúlt 7 nap furcsaságait figurázta ki a csak rá jellemző módon. Most hétvégi gondolatait olvashatják visszásságainkról.

Tovább

Orbánék bénáznak, de mi van másutt, ahol nemcsak tudják mit kell tenni, de teszik is – Szó sincs a végzet hatalmáról

Mi, magyarok, az Orbán-kormány több mint 35 ezer emberéletet követelő hazudozását és bénázását végigélve könnyen azt hihetjük, hogy mindezt a Végzet méri ránk. Mégsem árt, ha kicsit körülnézünk, hogy csinálják másutt.

Tovább

Pusztai Erzsébet: a járványkezelés nem ördöglakat

Dr. Pusztai Erzsébet az egyetlen olyan magyar virológus, aki mint a rendszerváltó Antall-kormány államtitkára, belülről is átélhette a „hatalom” működését, így nem csak mint orvos, de mint egykori szakpolitikus is rálát arra, amit az Orbán-kormány járványkezelés címszó alatt tesz.

Tovább

Hadházy: Merkelyről a prostituált értelmiségi (…) tudós szobrát lehetne megformálni!

Elismert szívgyógyászból és rektorból rövid idő alatt vált az ország első számú járványszakértőjévé Merkely Béla, aki újabban a kormány kampányarcaként népszerűsíti az oltást. Hadházy Ákos szerint nem kéne….

Tovább

Mégiscsak működött a Magyarország kormánya által lenézett svéd-modell a járványkezelésben

A karanténmentes Svédországban a lakosságszámhoz mérten kevesebben haltak meg Covidban, mint az EU-ban vagy itthon, de többen, mint más skandináv országokban. A svédek ugyanakkor holisztikusan kezelik a kérdést:  a svéd-modell szerint a karantén hiánya gazdaságilag és társadalmilag megtérül. Az iskolák végig nyitva tartottak, a GDP kisebbet zuhant az uniós átlagnál. Egy helyi magyar, Gonda Zsuzsanna lapunknak azt mondta: korlátozások ott is vannak, de a szabad élet fennmaradt -irja a Privátbankár.

Tovább

Farkasházy Tivadar: Orbán biztos nem járt Izraelben a panaszfalnál, mert az tuti rádőlt volna!

Izrael a járvány elleni küzdelem világbajnoka. Mi nem tudunk világbajnokok lenni, de az Európai Unióban megvan az esélyünk rá, hogy a legjobbak legyünk – mondta Orbán pár napja Jeruzsálemben. Legalábbis ezt írta az általa felvásárolt Index.

Tovább