Mindenki kell: szakmunkásokat, többdiplomásokat, hekkereket is vár a titkosszolgálat

Emlékeznek még a választás utáni hírre, hogy Rogán Antal, aki addig sem szenvedett hiányt feladatkörökben és a hozzájuk rendelt milliárdokban, új területen söpörhet be újabb párat a fentiekből. Besöpörte a titkosszolgálatokat és a regnáló megtámogatta áldásos tevékenységét pár ezer millió közpénzzel.

Kuncze Kövérről – Más a HírTV-ben mondani valami hülyeséget és megint más a titkosszolgálatok állománya előtt

Kuncze Gábor nem szenved szómenésben, így aztán érdemes odafigyelni minden megszólalására. A volt belügyminiszter szerint a Pegasus-ügy bebizonyította, hogy Magyarországon nincs valódi civil kontroll a titkosszolgálatok felett.

Szakértő a Pegasus-ügy kapcsán: ezt a balhét kommunikációban vagy a magyar szolgálatoknak, vagy Varga Juditnak kell elvinni!

Az NSO azt állítja, hogy a Pegasus-adatok nem az ő szervereikről kerültek ki, mert ők ilyet nem tárolnak. Hazudnak – írja Nemes Dániel információbiztonsági szakértő Facebook-oldalán. Az NSO az az izraeli cég, amitől a Pegasus nevű kémprogramot vehette a magyar állam a Direkt36 vasárnap megjelent oknyomozó cikke szerint, amiről mi is beszámoltunk.

Micsoda titkosszolgalat az, ahol a szomszéd Margit néni szól az ‘alanynak’, hogy figyelik a házat?

Érdekes! A Netflixen azt láttam, hogy a titkosügynökség lényege, hogy a delikvens még véletlenül se vegye észre, hogy rátapadt valamelyik szolgálat. Persze, ezek a filmek általában a sínylődő nyugat termékei, ott lehet, hogy ezt is el@rják. Nem úgy nálunk, Orbániában! Ez lenne az illiberális spionkodás?!

Juszt László megint behúzott egy “balegyenest” Orbánnak! – Megfigyelünk, figyelgetünk?

Juszt László évek óta az egyik legelkötelezettebb, legmérgesebb és egyben legjobbtollú kritikusa Orbán Viktornak. Nem szószátyár, mindig pontosan oda talál ahová céloz lényegre törő rövid szövegeivel. Ezt  jellemzi az alábbi bejegyzését is a titkosszolgálati módszerekről.