Toroczkai - Városi Kurír

Sorting by

×

A Mi Hazánk “Kádárűzése”, avagy hogy kerül Toroczkai Kádár volt dolgozószobájába?

Érdekfeszítő helyzeteket állítottak elő a szavazók április 3-án! A szimpatizáns szavazók jóvoltából bekerült a parlamentbe a Mi Hazánk Mozgalom és, ha már bekerültek szoba is kell nekik, ahol áldásos tevékenységüket előkészíthetik, meghányhatják-vethetik, vagy kipihenhetik, amit ki kell. Ki is utalták nekik az adott számú helységet….

Tovább

Ennél kegyeletsértőbb cinizmus ma nem várható: Zalaegerszegen az egykori zsinagógában kampányol a Mi Hazánk nevében Toroczkai! – Frissítve!

Hogy tudatlan volt, vagy velejéig gonosz, kegyeletsértő, esetleg pártalapon érintett, aki áldását adta arra, hogy a Mi Hazánk Mozgalom képviseletében Toroczkai László kampányrendezvényt tarthasson, végülis teljesen mindegy. Ha ostoba, akkor azért, ha a másik két ok vezérelte, akkor azért kell szégyelnie magát annak a közszolgának, aki rányomta a stemplit az engedélyre.

Tovább

Mi Hazánk: „a napok óta tartó magyarellenes uszítás” leleplezi az egész balliberális propaganda-gépezetet, és megmutatja valódi énjüket, ami a magyargyűlöletről szól

A Mi Hazánk Mozgalom büntetőfeljelenést tesz közösség elleni uszítás miatt az Index internetes portál ellen – közölte a párt elnöke

Tovább

Toroczkai “katedrálisépítés közben cifra szűrben hegedülve töltött káposztát fal”, nem úgy mint…..

A Mi Hazánk Mozgalom végső célja a Magyarország, és egész Európa, az “északi civilizáció” megmentése, megvédése és újjáépítése – jelentette ki Toroczkai László a párt elnöke a Mi Hazánk évértékelő és programadó nagygyűlésén, szombaton Budapesten.

Tovább