Döntött az UEFA: Orbán és a skacok nyugodtan mehetnek Nagy-magyarországos zászlóba öltözve árpádsávos díszítéssel meccsre

Emlékeznek még, cirka 4 hónapja engedte meg magának a magyar miniszterelnök, Orbán Viktor a magyar-görög meccsen a Puskás Arénában olyan sállal a nyakában jelent meg és fényképeztette magát, amin Nagy-Magyarország térképe szerepelt?

Read more

Ja, akkor minden rendben! – 3,8 millió forint a havi átlagfizetés, de nem ritka a 8-10 milliós sem az NB I-es focistáknál

Hiába, no, pályát választani tudni kell! Ha a dőre állampolgár azzal „fecsérelte” az idejét, hogy kijárta az összes iskolát, amit lehetett és utána még azt a dőreséget is elkövette, hogy „kerítésen belül” maradt, az most foghatja a fejét miközben tanítja a jövő nemzedékét, vagy éppen megmenti valakinek az életét, neki Orbániában nem lesz soha akkora fizetése, mint a nemzet NB I-es focistáinak.

Read more

Ki a legesélyesebb a Bajnokok Ligája megnyerésére a fogadóoldalak szerint?

A Bajnokok Ligája egy minden évben megrendezésre kerülő futballverseny, melyet az Európai Labdarúgó Szövetség szokott megrendezni. A résztvevők a legmagasabb osztályban játszó európai klubok, melyeknek körmérkőzéses versenyeken kell résztvenniük a bajnokság alkalmával. Azok, akik a versenyeken a legjobban teljesítenek, automatikusan kvalifikálják magukat a győztes szakaszokba, illetve a döntőbe.

Read more

Felmentették Blattert és Platinit – A Nemzeti Sport főszerkesztője szerint az FBI takarította el az útból a FIFA elnökét

Felmentette a svájci szövetségi büntetőbíróság Joseph Blattert a Nemzetközi (FIFA) és Michel Platinit, az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) volt elnökét – írja az MTI.

Read more

Az FTC-kérés: kedves szurkolók, viselkedjetek! – „Különösen kerülendő a „szívtől az égig” karmozdulat, ami egy kézzel egyáltalán nem végezhető!”

Újabb meccs a láthatáron! Az FTC vezetősége szívhez szóló itinerben kéri a szurkolókat, akik kilátogatnak a stadionba, hogy viselkedjenek normálisan, ha másért nem, akkor azért, mert újabb büntetés lehet a vége.

Read more

Pin It on Pinterest