BulvárKiemelt hírek

Az FTC-kérés: kedves szurkolók, viselkedjetek! – “Különösen kerülendő a „szívtől az égig” karmozdulat, ami egy kézzel egyáltalán nem végezhető!”

Az FTC-kérés: kedves szurkolók, viselkedjetek! - "Különösen kerülendő a „szívtől az égig” karmozdulat, ami egy kézzel egyáltalán nem végezhető!"

Újabb meccs a láthatáron! Az FTC vezetősége szívhez szóló itinerben kéri a szurkolókat, akik kilátogatnak a stadionba, hogy viselkedjenek normálisan, ha másért nem, akkor azért, mert újabb büntetés lehet a vége.

Két kézzel lehet?

“Kérjük minden szurkolónkat, tartózkodjon valamennyi trágár, kirekesztő, más népet, nemzetet, embercsoportot, szexuális kisebbséget hátrányosan megkülönböztető, obszcén, diszkriminatív, sértő, vagy politikai illetve a sporttal nem kapcsolatos megnyilvánulástól. Az UEFA Fegyelmi Szabályzata tilt minden, nem a sporttal összefüggő gesztust, megnyilvánulást. Ha mégis ilyen gesztust, megnyilvánulást észlel, kérjük, ellene se tiltakozzon senki semmilyen formában sem, mert a tiltakozás is nem a sporttal összefüggő megnyilvánulásnak tekinthető.

Különösen kerülendő minden olyan kézmozdulat,

amelyet az UEFA náci karlendítésnek vagy antiszemita jelképnek értelmezhet. A „szívtől az égig” karmozdulat egy kézzel egyáltalán nem végezhető!

A néző semmilyen pirotechnikai eszközt, füstölőt, petárdát, hanggránátot stb. nem vihet be a stadionba.

Azon nézők, akik szabályszegő magatartást tanúsítanak, súlyos anyagi és erkölcsi kárt okoznak a klubnak. Fegyelmi vétség esetén az UEFA által kiszabandó nagy összegű pénzbírságot, akár több mérkőzésre vonatkozó zárt kapus büntetést és a klub UEFA versenysorozatokból történő kizárását kockáztatják!”

-írták a Celtic Glasgow elleni Európa Liga-csoportkörös meccs előtt a Fradi honlapján.

Háttér – FTC – UEFA

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kapcsolódó

About Author

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Szólj hozzá!