vagyonnyilatkozat - Városi Kurír

Sorting by

×

Utolsó szálig beérkezett a képviselők vagyonnyilatkozata, csütörtöktől bárki belekukkanthat!

Valamennyi esküt tett országgyűlési képviselő, nemzetiségi képviselő és nemzetiségi szószóló, valamint volt képviselő és volt szószóló leadta a határidőre a saját és a vele közös háztartásban élő családtagja vagyonnyilatkozatát – közölte az Országgyűlés mentelmi bizottságának elnöke az MTI-vel szerda este.

Tovább

Gárdony önkormányzata pert veszített, de ki fizeti a cehhet? “A jegyző, a polgármester, a nyaralótulajdonosok, vagy egyenesen Soros?”

Többször beszámoltunk a Velencei-tó parti településen, Gárdonyban az önkormányzat és a polgármester hathatós közreműködésével folyó történésekről, amikkel a legtöbb esetben az ott élők, nyaralók jelentős része nem ért egyet. A mostani esetben Tóth István polgármester vagyonnyilatkozata körül zajlik a polémia.

Tovább

Azt se tudja mije van, vagy csak feledékeny a fideszes képviselő

Ilyenkor az országgyűlési képviselők vagyonnyilatkozatának közzétételekor, mindig jó néhány érdekes adta is napvilágra kerül, legalábbis az ügyelenebbül, vagy slamposabban fogalmazó honatyákról, de nem csak az lehet érdekes amit bevallanak, ha nem az is, sokszor még izgalmasabb a mit titkolni igyekeznek, vagy csak úgy elfelejtenek bevallani. Bánki Erik fideszes képviselő például két cégéről feledkezett (?) meg.

Tovább

Eljött a “vagyonnyilatkozatok éjszakája” – A türelmes papír esete a képviselők bevallásaival….

Mint minden évben, idén is január 31-e a határideje a képviselők vagyonnyilatkozatainak leadására. A vasárnap éjféli határidő előtt beérkezett mindenkitől, akinek le kellett adnia. Van, aki bevételei tükrében megsokszorozta megtakarítását, mások nagy erőfeszítéssel szinten tartották azt, mások buktak 2021-ben. De mielőtt belemennénk a személyeskedésbe, nézzük, mennyit kellett beosztaniuk. A 444.hu összegzéséből szemezgettünk.

Tovább

Pártállástól függetlenül lehet utánozni! – Független képviselő nyilvánossá tette saját- és családtagjai vagyonnyilatkozatát

“A mai napon elébe megyek a vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettségnek, és már most megnézhetik az enyémen kívül a feleségem és a fiam 2020 évi vagyonnyilatkozatát is. Kérem, szóljanak képviselőjüknek, hogy tegyék meg ők is.”

Tovább

Magyar György: hol jön egy doboz sütemény, egy tolltartó Szijjártó sok tízmilliós luxusnyaralásához?

Nagyjából hasznavehetetlen a vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettségre vonatkozó szabályozás az országgyűlési képviselők esetében, mert nekik csak a képviselői megbízatásukkal kapcsolatos, a, tisztségektől

Tovább

Gyűtsünk Kovács Zoltán államtitkárnak! Se háza, se befektetése, legalábbis papíron …..

Kovács államtitkár vagyonnyilatkozatában mindössze egy 10 éves autót és 8 millió forint készpénzt tüntetett fel egy kevéssé jövedelmező céges érdekeltség társaságában. Ha nem a köz szolgája lenne, semmi közünk nem lenne a pénzügyi helyzetéhez, de mivel azzá lépett elő …..

Tovább