várólista - Városi Kurír

Sorting by

×

Szél Bernadett: üzenem a fideszeseknek oda a pártközpontba: ilyen teljesítmény után több szerénységet elvtársak, több szerénységet!

Hallom, Orbánék szerint én akarom fizetőssé tenni a magyar egészségügyet. Bocsánat, melyik országban tetszenek élni ott a Fidesz Pártközpontban?! Nézzük csak meg a tényeket, jöjjenek velem! – hívta a téma iránt érdeklődőket Szél Bernadett közösségi oldala bejegyzésében.

Tovább

Műtétre vár? Ne kezdjen csomagolni… – drámaian hosszúak a várólisták

Tudjuk, a magyar egészségügy “top-közeli” állapotban van. Ennek némileg ellentmondani látszik, hogy egy mandulaműtétre fél évet, egy sérvműtétre 220 napot kell várni, de egy nyitott szívműtét is hatszor annyi, 304 nap alatt valósulhat meg. A legtöbben, több mint 10 ezren szürkehályog-műtétre várnak.

Tovább

Orbán Magyarországán a legnagyobb büntetés betegnek lenni

Orvoshiány miatt nem tudnak időpontot adni hasi ultrahang vizsgálatra egy budapesti kórházban – derült ki az Rtl Klub Házon kívül című műsorának az adásából. Nézzük és már szemünk se rebben hiszen közhely amiről az riport is szól, ahogy attól sem, hogy  közben Orbán lefizeti az egyházaktól a külhoni magyarokig mindazokat, akiről úgy hiszi szüksége lehet rájuk.

Tovább