A várólisták várólistájára sem egyszerű feljutni! – Látlelet 2023 Magyarországáról

Tudjuk, hiszen naponta a szánkba rágja a kormánypropaganda, hogy a magyar egészségügy „top-közeli” állapotban van. Ennek némileg ellentmondani látszik, hogy a legalapvetőbb vizsgálatokra sem lehet belátható időpontra helyet foglalni, sőt a várólistára is várólista alapján lehet feljutni. Mázli kell ahhoz, hogy a delikvens megérje, átugorja a Pintér-vezette egészségügy „kitett lábát.”

Ez az igazán durva:

a zuglói Hermina úti Szakrendelőben csak május végén lehet újra időpontot foglalni, leghamarabb augusztusra! Ez minimum 5 hónap. Sajnos vannak olyan betegségek, amelyeknél ez a késlekedés bőven elég ahhoz, hogy gyógyíthatatlanná váljon a beteg.

-írta Hadházy Ákos közösségi oldalán.

Egy orvos volt, de megbetegedett….

„Az intézmény vezetőjétől azt a tájékoztatást kaptam, hogy miután a vizsgálatokat végző orvosuk tartós egészségkárosodást szenvedett, egyszerűen nem tudják helyettesíteni, pedig az önkormányzat mindent megtenne a helyzet rendezéséért.”

-folytatta a képviselő. „Értik? A kontár tolvajkormány 13 év alatt úgy szétverte az egészségügyet, hogy már egy budapesti kerületben is inkább jelzésértékű az „ingyenes“, állami egészségügyi ellátás.

Akkora az orvoshiány, hogy az állami ellátás nagyon sok esetben inkább csak jelképes.

A Fidesz gyakorlatilag áttolta a magánrendelésekbe a betegeket – de ezzel el is vesztik például a nyugdíjasok a sokat reklámozott emeléseket, illetve akkora az orvoshiány, hogy lassan a magánrendeléseken is nehéz időpontokat kapni.”

<<< Olvassa cikkeinket a Google hírei között is! >>>

A kommentekből….

„Ma reggel a YouTube-n láttam a Wáberer Medical Center vastagbél tükrözés hirdetését. Oda csábítják át a még fizetni tudó betegeket.”

„De melyik évben?”

„Az időpont foglalás helyzete sajnos az egész ország területére jellemző.”

„Na akkor a Szent Kristóf rendelő /Bp. XI.ker./ szemészeti bejelentkezéséről ne is beszéljünk!!!”

„Így van ez Mór Rendelőintézetben is a kardiológia augusztus 27 – re időpont, 5 hónapot kell várni!”

„O.V.kivette az aznalkotmányból hogy nincs társadalmi biztosítás,nem költ az egészségügyre, adót fizetünk ezt kapjuk érte.Amit az országgal,az emberekkel tesz az felháborító,és mégsem teszünk ellene semmit csak térünk,hátha még rosszabb lesz!”

„A Honvéd kórházban is augusztusra kaptam időpontot.”