Orbanisztán egészségügye, avagy hogyan dögölj meg szépen, csendben!

Egy ismerősöm több mint 30 éve fizeti az egészségügyi járulékot. A tünete lehet megfázásos, de rákos eredetű is. Időpontot kért egy vizsgálatra. Kapott is. Augusztus végére, másfél hónapra, ilyen Orbanisztán egészségügye. De a tünetek súlyosbodnak.

Mire egyáltalán ránéz valaki, halott is lehet

A betegséget CT-vel lehet megfelelően kivizsgálni. Mire egyáltalán ránéz valaki, halott is lehet, mert ezek szerint talán ősszel kerülhet sor a képalkotó vizsgálatra. Ha megéri. Erre fizetős CT-re bejelentkezik telefonon a Pécsi Diagnosztikai Központba. A honlapon a natív, kismedencei, kontrasztanyag nélküli CT ára 30 000 ft. A pökhendi stílusban beszélő nő kioktatja, hogy rosszul tudja, mert csak kontraszt anyagos vizsgálat van, az 50 000 ft, de kedden megcsinálják ha akarja. A honlapon pedig ott van a teljes has,kismedenceni CT kontraszt anyag nélkül 30 000 ft-ért. Nem tud mit tenni, kifizeti.

Ha nincs pénze, dögöljön meg?

Közben Orbán közli, hogy a magyar egészségügy világszínvonalú és minden magyar polgár által elérhető. Kérdezem én, egy minimálbéres hogyan fizet ki 50 000 ft-t? Hogyan lehet az, hogy ha fizet valaki, akkor egy két nap, ha nincs pénze, akkor meg megdögölhet?

Közben lélegeztető gépeket ajándékozunk Kirgizisztánnak. Amiket a Fideszes csókosok vettek a magyaroknak dupla áron, jó szarokat Kínából. A lóvé megint a Fidesz közeli zsebekbe csúszik. Közben mást se hallunk, csak, hogy a magyarság mindenek előtt!

Kasler kiadta, hogy 36 000 ágynak szabadnak kell lenni a koronavírus miatt. Érted? Nem létező betegek miatt ki kellett dobni valódikat! Elmebeteg ország! Hét és fél milliárd ment el a hülyék hergelését szolgáló Nemzeti Inzultációra!

300 milliárdot költött a kormány 16 000 lélegeztető gépre, közben a járvány csúcsán is csak nyolcvanan szorultak rá! Polt pedig nem indít hűtlen vagy hanyag kezelés bűncselekménye miatt eljárást hivatalból egy minisztériumi vagy a beszerzésért felelős más vezető ellen sem!

Orbán a mienket lopja, közben megöli a magyarokat. A hibbantak meg térden állva imádják. De vége lesz, és lesznek felelősök! Ha addig élek is!

orbanisztán

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük