Debrecenben a civilek újra kiadós ebéddel várják a rászorulókat!

A Kéretlen Figyelem Debreceni Nők Közéleti Egyesülete és a Segíts a rászorulókon facebook csoport a hónap utolsó vasárnapján ismét vendégségbe hívja a nehéz sorsú debrecenieket. Az ingyenes ételosztáson egy tál meleg ebéddel várunk minden rászorulót.

Az ételosztás ideje: 2019. március 31 /vasárnap/ 11.00-12.00 között

Helye: Debrecen, Petőfi tér

Mint arról többször is beszámoltunk, Debrecenben különös gonddal figyelnek a helyi nélkülözőkre. Nem múlik el hónap, hogy ne gondoskodnának azokról, akik különben nem, vagy csak nagyon nehezen juthatnának betevő meleg ételhez.

Érdeklődők figyelmébe:

szombatról vasárnapra virradóan ÓRA ÁTÁLLÍTÁS lesz. Vasárnap hajnali két órakor, egy órával ELŐBBRE, azaz HÁROM órára kell állítani az órákat. Ha valaki ezt nem tudja, és a régi időszámítás szerint akkor érkezik, amikor már befejeződött az ételosztás. Kérjük erre mindenki figyeljen!

“A Kéretlen Figyelem Debreceni Nők Egyesülete és a Segíts a rászorulókon facebook csoport,március 31-én – a hónap utolsó vasárnapján – Debrecenben, a Petőfi térre ismét vendégségbe hívja, a városban élő szegényeket, a közmunkából tengődő családokat, a magukra maradt kisnyugdíjasokat, az utcán kivert kutyaként élő felebarátainkat. Kis csapatunk igyekszik,– ha csak pár órára is–szebbé tenni a térre érkezőknek a vasárnapját. Tudjuk, nem pótolhatjuk a családi melegséget, és nem is oldhatjuk meg a nyomort, a kilátástalanságot, de hisszük, amit XVI. Benedek pápa mondott:

“Az Egyház és a társadalom kincsei a szegények. A testvéreink ők is. Egy társadalom emberiességnek legfőbb mércéje az, hogy hogyan bánik a szegénnyel, az időssel, a beteggel, a gyöngével.”

Sajnos az anyagi lehetőségeink végesek,

nem vagyunk tehetős emberek, a költségeket úgy adjuk össze, ki, ki anyagi lehetőségei szerint. Ezért kérünk minden jóérzésű honfitársunkat, -ha erre lehetősége van–akár anyagi támogatással, de akár meleg ruhaneművel, élelemmel, segítse a nélkülöző honfitársaink megvendégelését. Higgyék el, minden adomány jó helyre kerül, nagyon sok rászoruló ember számára szerezhetünk közösen örömet.

Aki szeretne bármilyen módon hozzájárulni az ingyenes ételosztáshoz,

hétfőtől-péntekig 9 és 16 óra között az alábbi telefonszámon jelezheti: 52/ 476 405. Mobil szám: 20 460 32 53. Átutalással: Kéretlen Figyelem Debreceni Nők Közéleti Egyesülete számlaszáma : Polgári Bank ZRT 612 00261-11059802. Kísérőszöveg: ételosztás 2019″

Ünnepi menü Debrecenben – december 26-án nem éheznek a rászorulók

Csepp a tengerben – ételosztás Debrecenben

Hála a civileknek, Debrecenben az ételosztás alatt szünetel az őrület

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük