Decemberi pénzhoroszkóp: a Bikákat becsaphatják, a Szüzeknek busás bevételük lesz – De mire számíthat a többi csillagjegy?

Nyakunkon a december, sokan osztunk-szorzunk, hogy mindenkinek minden beleférjen a büdzsénkbe, amit kigondoltunk a fa alá. A racionális döntésekben megfáradva nézzünk kicsit körül a horoszkóp rejtelmeiben, kinek mit ígér az év utolsó hónapja a piszkos anyagiak terén!

Kos

Ha azon kapod magad, hogy a pénzteremtésben nagyon jó vagy, hogy minden gyökeresen átalakul – pozitív irányban – igen!

Most beérik a gyümölcs, amiért sokat tettél, ami mögött sok munka van.

Belső átalakulásodra is hatással van a pénz – hisz most többet költhetsz karácsonyi ajándékra és magadra. Ha okosan, bátran, ugyanakkor megfontoltan be is mersz fektetni céljaidba, munkádba – annak is majd meglesz a hozadéka! Már régen vágyott utazásod ugyan most eltolódik, de azért menj csak szerelmeddel, gyerekiddel, szeretetteiddel kirándulni egy jót.

Bika

Zseniális ötleteid, megérzéseid lehetnek a pénzügyekkel kapcsolatban, ami megint csak alátámasztja nagyon nagy rátermettségedet a földi valóságban. Mégis, mintha valami akadály érkeznél! A bőség ellenébe – vagy talán épp azért, mert elbízod magad – könnyen becsaphatóvá válsz, megvezethetnek, ami az önmagadba vetett hitedet is talán aláássa.

Meglehet, hogy tovább akarsz nyújtózkodni, mint ahogy a takaród ér,

illúziókat kergetsz vágyaidban, álmaidban – s éberség hiányában üressé válik bankszámlád.

Ikrek

Talán te sem tudod, hogy otthonodra költenél-e többet, vagy a karácsonyi ajándék-vásárlásra? Mégis lehet, hogy a pénzügyeid stagnálnak.

Mintha nem lenne mozgás se a bevételeknél, se a kiadásoknál.

Talán azért van mindez, mert most egy nagyon pozitív, mély, belső átalakulásod van folyamatban, mely nem is akar annyira menni se ide, se oda. Elég neki egy csendes, meghitt hely, ahol szerelmével van, vagy elgondolkozik mélységében az élet értelmén, a nagy igazságokon – s ezekhez nem is kell sok pénz!

Rák

Pároddal, barátaiddal csapra verhetitek az összes pénzt! Csak kicsit fogd magad vissza, hisz olyan izgalmas élményekben lehet részetek, melyeket úgy sem lehet pénzben kifejezni! Most amúgy is olyan nagy formában vagy, hogy bármikor tudsz pénzt teremteni, s nem is keveset! Egy lottószelvényt is érdemes feladnod, hisz előző életből jövő segítségek a pénzügyeidet is támogatják – meglehet, ezzel szeretnének föntről segíteni neked,

így adni vissza a másoknak annyiszor adott önzetlen támogatásodat, szeretetedet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük