Kirúgták a magyar sportújságírás egyetlen valódi élő legendáját, újságíró-publicistáját, Sinkovics Gábort. Róla tényleg elmondható, hogy van stílusa, véleménye, lendülete, emlékei és mindezt a csak rá jellemző iróniával fűszerezve nem félt használni.

A Nemzeti Sportnak nem kellett, ő sem!

A 444.hu egy olvasója írta meg, két független forrás pedig megerősítette a portálnak, hogy a héten munkanélkülivé lett a Nemzeti Sport legendás újságíró-publicistája, Sinkovics Gábor.

Az ügy pikantériája, hogy Havas Henrik kb 2 hete volt a vendége a mostanában vloggerként mutatkozó Vona Gábor youtube csatornájának, ahol az egykori TV-s azt mondta, hogy ilyen mint ami most van az 50-es években se volt.

Majd elővett egy Nemzeti Sportot és felolvasott egy cikket a most kirúgott Sinkovics Gábortól, akit Havas Henrik jó újságírónak tart:

“mit ő ír az jó, stílusa van, pontos mondatokat ír”

-vélekedett róla Havas – szúrta ki a hirhugo.hu.

A 444.hu cikkéből nem derül ki pontosan, hogy a Mészáros Lőrinc kezében lévő újságtól miért menesztették Sinkovics Gábort, és lehet, hogy kicsit erőltetettnek tűnik és összeesküvéselmélet-szagú, de a Havas-riport után pár héttel történt az eset.

(forrás:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét