2019.04.25. Névnap: Márk

Dicsérjen meg téged a Havas! – összeesküvéselméletet, vagy….. 0 52

kirug

Kirúgták a magyar sportújságírás egyetlen valódi élő legendáját, újságíró-publicistáját, Sinkovics Gábort. Róla tényleg elmondható, hogy van stílusa, véleménye, lendülete, emlékei és mindezt a csak rá jellemző iróniával fűszerezve nem félt használni.

A Nemzeti Sportnak nem kellett, ő sem!

A 444.hu egy olvasója írta meg, két független forrás pedig megerősítette a portálnak, hogy a héten munkanélkülivé lett a Nemzeti Sport legendás újságíró-publicistája, Sinkovics Gábor.

Az ügy pikantériája, hogy Havas Henrik kb 2 hete volt a vendége a mostanában vloggerként mutatkozó Vona Gábor youtube csatornájának, ahol az egykori TV-s azt mondta, hogy ilyen mint ami most van az 50-es években se volt.

Majd elővett egy Nemzeti Sportot és felolvasott egy cikket a most kirúgott Sinkovics Gábortól, akit Havas Henrik jó újságírónak tart:

“mit ő ír az jó, stílusa van, pontos mondatokat ír”

-vélekedett róla Havas – szúrta ki a hirhugo.hu.


A 444.hu cikkéből nem derül ki pontosan, hogy a Mészáros Lőrinc kezében lévő újságtól miért menesztették Sinkovics Gábort, és lehet, hogy kicsit erőltetettnek tűnik és összeesküvéselmélet-szagú, de a Havas-riport után pár héttel történt az eset.

(forrás:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kilenc + kettő =

Legfrissebb cikkeink

aprilis

Április szülöttei függetlenül attól, hogy a Kos, vagy a Bika jegyében jöttek-e a világra, minden nehézségen könnyen keresztülgázolnak, ráadásul szeretik …

Tizenöt éves csúcsra emelkedett a foglalkoztatottság az Európai Unióban tavaly, és a huszonnyolc tagállam közül tizenhárom már elérte a 2020-ra …

alhir

Akinek nem volt ideje, akit elragadott a munka heve, vagy pihent egy jót, de mégis kíváncsi, hogy mi történt ma, …

lazar

Az ex mindenminiszter múltba révedt és elmesélte, hogy volt főnöke egy éltre ellátta őt jó tanácsokkal. Ez lebegett a szeme …

Megosztás

Szerintem ez érdekelhet téged: Dicsérjen meg téged a Havas! - összeesküvéselméletet, vagy.....!
Kattints ide a cikkért: https://varosikurir.hu/dicserjen-meg-teged-a-havas-osszeeskuveselmeletet-vagy/