Érted, Lajos? – most még senki nem kerget végig vasvillával a városon!

Kósa Lajos tárca-nélküli miniszter csütörtöki sajtótájékoztatóján belebonyolódott a szépkorúak „újrahasznosításának” problematikájába. Ahogy az tőle megszokott kósásra vette a figurát, de a nemzeti tervet a magyar idősekkel kapcsolatban nem pontosította.

Logikus, aki nyugdíjas, az nem akar pihenni!

Varga Zoltán közösségi oldaláról való az alábbi üzenet Kósa Lajosnak és a vele elvhűségben leledzőknek:

“Kósa szerint

„Az életkor kitolódásával a 65 éven felüliek nem pihenni akarnak, hanem dolgozni”.

Na, fussunk neki újra: AZ ÉLETKOR KITOLÓDÁSÁVAL A 65 ÉVEN FELÜLIEK NEM PIHENNI AKARNAK, HANEM DOLGOZNI.

Mondjuk, arról tapintatosan hallgatott, hogy az 1957-től születetteknek már pont 65 év a nyugdíjkorhatár. És arról sem nagyon beszélt, hogy az uniós átlaghoz képest nagyon sokan halnak meg Magyarországon, ezért is fogy a népesség.

Valahogy arról sem, hogy egyre több az állandó orvos nélküli háziorvosi praxisok száma, és hogy egyre többen pusztulnak bele Orbán őrült rendszerébe, valamelyik sürgősségi osztály folyosóján, kínok közt fetrengve, ellátatlanul.

De arról sem, hogy míg a német, francia, vagy osztrák nyugdíjasok boldogan utazgatnak a világban, addig a magyar átlag idősember az olcsó csirkefarhát után kódorog városszerte kopogó szemekkel, majd megy haza a „zsákmánnyal” az alig fűtött lakásába, köszönhetően az egész rohadt, nyomorult, hazug rezsimjüknek! Hogy a magyar nyugdíjas sem alávalóbb európai társainál, és ha megy, ha el tud egyáltalán menni dolgozni, azt azért teszi, hogy ne haljon éhen a puccos stadionok árnyékában.

És Kósa szerint, a nyugdíjas szövetkezeteket az idősek azért fogják egyenesen imádni, mert ott jó a társaság….meg munka közben csak úgy repül az idő.

Értjük! Jó a társaság! JÓ A TÁRSASÁG! JA!

Értjük mi, hogy SZERINTETEK milyen felszabadító érzés is lesz majd 70 évesen, járókerettel kapálni Mészáros uradalmában, vagy disznót trágyázni anyád disznótelepén!

Értjük Lajos! Hogyne értenénk, hogy a kis családod a disznók mellett – nyilván teljesen véletlenül – éppen a frissen gründolt nyugdíjas szövetkezetek körül lebzsel-bizniszel!

ÉRTÜNK MI MINDENT BASZKI!

Azt is értettük, mikor „véletlenül” bedöntötted a forintot! Értjük az okát, és azt is nagyon jól, hogy milliókat nyomorítottatok meg ezzel.

Értjük mi, hogy miért is jó orbitális hibbantsággal, sorossal-migráccsal-ufókkal tömni a nagyérdemű választók fejét, értjük, hogy addig sem foglalkozik a nép az elzabrált ezermilliárdokkal, a szuperszonikus magángépekkel, disznótelepekkel, helikopterekkel, kastélyokkal, a százmilliós cégek világába “visszavezetett” idős, Fideszes anyákkal.

Értjük mi, hogy mindez miért is jó nektek, hogy a kollektív őrület miatt még nem jut el nagyon sok ember agyáig, hogy a TI KÓRHÁZAITOKBA már csak halni megy a magyar.

ÉRTI EZT MINDENKI, még akkor is, ha most még senki nem kerget végig vasvillával a városon!

Most még!

CSAK AZ A KÉRDÉS, HOGY TE ÉRTED-E EZT LAJOS?

(szerző: Varga Zoltán, DK.)

Kósa: az ellenzék akar lejáratni – szerintünk nem szorul külső segítségre

Kósa szájhagyomány útján terjed

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

2 hozzászólás

  • 2018.02.02 - 11:21
    Közvetlen hivatkozás

    adok kamat tözsde nyet.fuggetlen ft.egy alapadot csak allampolgaroknak 5ezer ft/fö/hó cégeknek 0-90% között testreszabottan bruttora evente valtozoan.oktatas versenyszferai nem kotelezo fizetös.90 ezer ft allampolgari alapon 21 éves kortól ha nincs munkaja.1200 ft netto oraber minimum.120 ezer ft nyugdij minimum ami 15 éves munkaviszonytol jar.40 ev max .beszamitassal 170 ezer az alapnyugdij ezekre 2-es szorzoval járhat még ugyanennyi.dokik 6 ezer ft .korhazak dontsonek egyutt felso plafonhatar nélkul hogy mit rendelnek mire koltetek belatasukra bizva.5 év probamenet mentén.korhatar egyseges a nyugdijra.semmi korkedvezmény.iciri piciri állam.egylépcsös államigazgatas jarasszerü150 központból.5-5 ezer rendor katona elég foallasban a tobbi fizetes nélkuli helyi allampolgar teljes jogokkal.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük