Sorting by

×

Ezeknek a csillagjegyeknek az életében óriási változást hoz a Valentin-nap!

Már csak 9-et kell aludni és itt az év legklasszabb szerelmes-ünnepe február 14-i Valentin nap. Ha nem az utolsó pillanatban akarsz személyre szóló meglepetést kitalálni szíved urának-úrnőjének, akkor itt az ideje a törpölésnek! Vannak köztünk olyan csillagjegy-szülöttek is, akiknek az életében ez a nap fordulatot hoz. Lássuk, kik ők!

Ezeknek a csillagjegyeknek nagy változást hoz a Valentin-nap – legalábbis a megszokott érzésekhez képest. A szerelmesek napján maguk is megdöbbennek, hogy mi zajlik a szívükben, a lelkükben. Ők azok, akiket idén nagyon is megérint a szerelem érzése…

A Bika még érzékibb lesz Valentin-napon

Kedves Bika! Az idei Valentin-nap számodra egészen különleges lesz, hiszen a Mars belép a jegyedbe, és fellobbantja benned az érzéki vágyat. A szerelmesek napján még a megszokotthoz képest is jóval érzékibb leszel. Nos, alig várod az estét, hogy forrón átölelhesd a párodat. Magad is meglepődsz, mennyivel határozottabb és tudatosabb leszel, mint korábban. Ezek az érzések nemcsak egyetlen napig tartanak, a következő hetekben szinte végig topon leszel. Világosan látod a céljaidat, és bátran megteszed a megfelelő lépést. Ha egyedül élsz, most társra találsz, de a munkádban is óriásit léphetsz előre. Hajrá!

…addig is olvasd a csütörtöki várhatót….

A mai napon kissé hevesebben verhet szíve, mert meglátott valakit, esetleg valamit, aminek nagyon örül. Ne fogja vissza lelkesedését, kedves bika, hiszen az élteti csak igazán az embert. Törekedjen arra, hogy mielőbb kielégíthesse kíváncsiságát, s megszerezze, amit megkívánt!

Az Ikreket elöntik az érzelmek Valentin-napon

Kedves Ikrek! Talán magad sem érted, mi történik veled, olyan érzelmes és érzékeny leszel Valentin-napon, mint talán még soha. Az egyre közeledő telihold a jegyedben járva okozza a felfokozott érzelmeket, és azt hogy önmagadhoz képest nagyon könnyen elérzékenyülsz, és meghatódsz. A szerelmesek napján könnyedén kifejezed az érzéseidet, amin talán még a párod is meglepődik. Empátiával közelítesz a többiek felé, most könnyen át tudod érezni, milyen problémákkal küzdenek a többiek. Engedd meg magadnak a valódi érzéseket. És engedd meg a környezetednek, hogy megláthassák, milyen mély érzelmek lakoznak benned.

…addig is olvasd a csütörtöki várhatót….

A mai napon kissé hajlamos lehet túlságosan is sokat elégedetlenkedni, ami odáig fajulhat, hogy szinte képtelen elviselni akár saját testét, vagy gondolatait is. Ne mérgezze magát ilyesmivel, s fogadja el, hogy a szép, vagy okos, kifejezések erősen szubjektívek, továbbá azt se feledje, hogy minden gondolatával együtt, úgy tökéletes, ahogy van, ha pedig nem tetszik valami magával kapcsolatban, kesergés helyett kezdjen el még ma változtatni rajta!

<<< Olvasnál más horoszkópot is? Kattints! >>>

átver

Egy hozzászólás itt: “Ezeknek a csillagjegyeknek az életében óriási változást hoz a Valentin-nap!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.