Fásy Ádám nem bízza a véletlenre: dalban mondja el, hogy "boldog születésnapot Miniszterelnök Úr"! - Városi Kurír

Sorting by

×

Fásy Ádám nem bízza a véletlenre: dalban mondja el, hogy “boldog születésnapot Miniszterelnök Úr”!

Aki még nem értesült volna róla, ma van Orbán Viktor születésnapja. Sokan kívántak neki párttársai és reménybeli kedvezményezettjei ezt-azt a nevezetes évfordulón csakúgy, mint Fásy Ádám és a lánygyermeke.

Hirdetés

Levél után nóta…

Orbán Viktor aggódó levelet a szívinfarktusa után, Fásy Ádámnak, amire a mulatóskirály szintén levélben válaszolt.

Többször találkoztunk már a miniszterelnök úrral, tisztelem őt. Úgy gondolom, csak az igazán nagy államférfiakra jellemző, hogy országépítő munkájuk mellett figyelemmel vannak az emberek bajaira, mindennapjaira is

– kezdte a Blikknek Fásy Ádám.

fásy ádám-orbán viktor
Fotó: MTI Lehoczky Péter

Postai úton jött a levél, amikor megláttam, hogy a miniszterelnök a feladó, igazán meglepődtem. Örömmel töltött el, hogy az ország első embere jókívánsá­gait fejezte ki. Természetesen elérzékenyül az ember, ha azt olvassa egy ilyen levélben, hogy:

„Nem túlzás kijelenteni, hogy felesége féltő unszolása mellett a Gondviselés óvó kezei is közrejátszhattak abban, hogy még éppen időben kiderült a baj. (…) Engedje meg, hogy e nehéz, embert próbáló napok után mielőbbi felépülést kívánjak Önnek!”

Már a válaszlevelet is megírtam, ez a minimum,

hogy megköszönöm neki a figyelmességét – tette hozzá Fásy, akiért rajongók és barátok ezrei aggódtak, ám mindenkinek üzeni, hogy már jobban van.

Jókívánság visszajár

Most pedig dalt küldtek Orbán Viktor születésnapjára, a Facebook posztba rejtve:

“Ezzel a dallal kívánok boldog születésnapot Miniszterelnök Úr!”

– írták a Facebookon.

Rém találóan ezt a nótát választotta:

A kommentelők kevesen voltak, de odáig voltak a gyönyörtől….

“Az Isten éltesse erőben, egészségben, hogy még nagyon sokáig a mi Miniszterelnökünk lehessen ”

“Boldog Születèsnapot kívánok erőben egèsszègben Viktor bácsi”

Ez utóbbinak biztosan nagyon örült a felköszöntött “fiatal demokrata”.

Fásy Ádám mindig tudja, hová dörgölőzzön….

Bár tudjuk, hogy a mulatós zene pártokon és világnézeteken felüli minőséget hoz, azért amikor 2006-ban Fásy Ádám még az MSZP szakértőjeként nézte meg az akkori Országgyűlés első napját a parlamentben, ember nem gondolta volna, hogy 2018-ban több fideszes kampányrendezvényen fog fellépni, a Tények Facebookján pedig Orbán Viktor támogatására buzdítja az embereket. Pedig Fásy az Indexnek 2006-ban azt mondta, hogy „csak az MSZP-nek, persze”. Az Azonnalinak 2018 tavaszán meg azt, hogy ez nem egy kampányrendezvény, majd felment a színpadra, és elénekelte a VII. kerületi fideszes jelölttel a Nézését meg a járását

-foglalta össze az Azonnali a Fásy-múlt egy szeletét.

Volt már ilyen a történelemben (ugye milyen más?)

Kapcsolódó

fásy

Hirdetés
átver

2 hozzászólás

 • 2021.05.31 - 16:52
  Közvetlen hivatkozás

  Undoritó seggnyaló pasi, én nem kivánok ennek az elmebetegnek sem jó egészséget, sem hosszú életet,,annyira utálom ezt a zsiros disznót és mocskos politikáját….tünjön el végre a világ végére,, ezt pedig szivből kivánom

  Válasz
 • 2021.06.07 - 10:43
  Közvetlen hivatkozás

  A kedvencek, a gazdagok csak legyenek hálásak Orbánnak, ez a minimum tőlük, mert bizony előfordult, hogy az oligarchia jól átverte, mert egy vacsorán egy nemzetközi bűnözőt úgy mutattak be Orbánnak, mint professzort, persze én ledöbbentem, mert a bűnöző közvetlenül Orbán háza melletti házat vette meg.Lehel, hogy női megérzés, de én nyugdíjasként gyanút fogtam, hogy ebben a bűnözőben nem lehet megbízni és felhívtam a Fidesz figyelmét a veszélyre.Én ezzel a legtöbbet tettem, hogy Orbán életben maradjon, az oligarchiát pedig a nemzetbiztonsági szolgálattal együtt elítélem, azóta ferde szemmel nézem Orbán védőit, persze, ha baj történt volna, az az ország szégyene lett volna.Korábban kétszer én is felköszöntöttem Orbánt egy kis versikémmel, meg is köszönte, de amikor végleg elzárták a nép elől és egy buborékban él a kormány, azóta ufónak nézem őket és vettem a lapot, ha az állampolgár nulla lett, akkor ők is nullák nekem.Amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten-ez egy jó közmondás.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.