Fideszes Vérnyúl húsvéti rablása és az "oltásellenes baloldal"! - A MOL-nál is megy a nyílt, Fideszes zabrálás - Városi Kurír

Sorting by

×

Fideszes Vérnyúl húsvéti rablása és az “oltásellenes baloldal”! – A MOL-nál is megy a nyílt, Fideszes zabrálás

A MOL-nál is megy a nyílt, Fideszes zabrálás. Az állammal közös alapítványt hoznak létre. Az állam 94 milliárd forint értékben ingyenesen átadja részvényeit a szervezetnek. Itt is lesz Fidesz közeli tagokból kuratórium. Tehát a pénz Orbán szabad rendelkezése alá kerül. A törvény kétharmados, hogy Fideszes választási vereség esetén se legyen esélye az ellenzéknek módosítani.

Hirdetés

A kormány az egyetemeket kiprivatizálja

Egyetértek Mellár Tamás közgazdász professzorral abban, hogy ez nem más, mint az állami vagyon Fideszes zsebekbe tolása, leválthatatlan és számokérhetelen kurátorok kezébe adása. Iszonyatos nagyságú ingatlan vagyon, szellemi tőke, kulturális érték kerül megfellebbezhetetlen döntéseket hozó Orbán apparatcsikok kezébe. Meg sok milliárd EU-s támogatás sorsa!

Már nem is nagyon titkolózik a kedves vezető, a lopásokat se csendben, halkan hajtja végre. A hvg.hu írta meg, hogy egy törvényjavaslat a Zichy-kastély és a Hajógyári-sziget déli része mellett, a Bem rakparti Andrássy-palotát, az alkotóházakat és művésztelepeket birtokló Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft.-t és egy kétmilliárdos, újságíró képzésre szakosodott állami céget is Demeter Szilárd kezébe adná. Ez a több tízmilliárdos ingatlanvagyon nem egy állami intézményhez kerülne, hanem a létrehozandó Magyar Kultúráért Alapítványhoz, ami a már a kiszervezett egyetemekhez hasonlóan egy kuratórium által vezetett közérdekű vagyonkezelő alapítvány lesz. Az öt kurátor, akikről az emberi erőforrások minisztere dönt, leválthatatlanok és elszámoltathatatlanok lesznek, minden döntés az ő kezükbe kerül, írja a portál.

MOL

A módszer ugyanaz

Tehát csinálnak egy alapítványt, annak törvénnyel odaadják a vagyon és a vezetésbe leválthatatlan embereiket teszik.
Közben azért alapítanak még egy kis Üzbég-Magyar Burgonyakutató Intézetet Üzbegisztánban. Megkoronázva ezzel megint néhány milliárdos mutyi üzletet.

A Vezér a következőképpen gondolkodik:

“Én mindenhogyan lopni akarok. Ha nyerek 2022-ben, akkor is jó, hiszen ami mozdítható, már eltettem. Ha vesztek, akkor meg itt hagyok ezeknek a hülyéknek a csontig lerabol, kiszegényített országot, ami csődben áll. Akkor mutassák meg majd, hogy tudnak kormányozni! Mert minden gazdasági hatalom az én kezemben lesz akkor is, és ellenállok a törvényeiknek a beépített embereimmel a rendőrségen, bíróságon, ügyészségen stb.”

Csak szólok, hogy minden civilizált jogállam tiltja a kizárólagos hatalom megszerzésére való törekvést

Még a Fideszes Tákalkotmány is! Persze az csak viccből. Orbán pedig ezt teszi tíz év óta. Az ilyesmi államellenes bűncselekmény is lehet. De ez megint csak nem érdekli Orbánt, mert Pintér a belügyminiszter, Polt a legfőbb ügyész, aki a Fidesz 2022-es vesztése esetén is gyakorlatilag leválthatatlan.

De engem még mindig érdekelne,

hogy pl. az a jobboldali, jogász ismerősöm, aki előszeretettel osztogatja a központilag irányított Fidesz közeli honlap, “ A számok a baloldali álhírek ellenszere” című förmedvény anyagait, mit szól a burgonya kutatáshoz? Rákosi idején volt Gyapot Kutató Intézet Magyarországon. Nem hányja el, magát az általa támogatott rendszertől? Attól, hogy 25 milliárd megy a járvány gazdaságvédelmi alapból templom felújításra, ahelyett, hogy az orvosok nővérek bérére, műszerekre, gyógyszerekre menne? Szép templomban akar gyászmisét mondatni a covid halottaknak ez a tróger Vezér?!

Meg mit szól ehhez az a jobboldali jogász ismerősöm, aki tegnap is osztotta az aljas Fidesz propagandát az ellenzék oltásellenességéről hazudozó magyarnemzet.hu-t stb. Mikor szóvá tettem, hogy az ellenzék nem az oltást ellenzi, hanem a Fidesznek az oltás üzleten való hatalmas lopását, akkor válaszul kitette az fbre a vírusban meghalt DK-s Penz posztját, amiben 17,5 milliárdos simlivel vádolta meg a Fideszt kínai vakcina ügyben megosztva erről egy hvg cikket. Ez volt a bizonyíték az oltásellenességre. Egy jogásztól!!! Ezért megkérdezem, eddig 20 000 magyar embert vitt el a vírus. A Főnökötök meg gátlástalanul lop tovább! Ti meg tapsoltok neki! Otszjátok a hazug propagandát!? Még mindig!?

Kérem a jobboldai értelmiséget, hogy nézzen magába!

Mit tettetek ezzel az országgal, amikor Orbánt hatalomra segítették, kiszolgáltátok elvtelenül, minden szemét parancsot elfogadva, csak nektek menjen jól a sorotok! Bűnösök vagytok vele együtt. Tolvajok vagy a lopott jószágból részesülő orgazdák! Majd az unokáitok ítélnek felettetek!

Kapcsolódó

MOL

 

Hirdetés
átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Egy hozzászólás itt: “Fideszes Vérnyúl húsvéti rablása és az “oltásellenes baloldal”! – A MOL-nál is megy a nyílt, Fideszes zabrálás

  • 2021.04.04 - 15:50
    Közvetlen hivatkozás

    Egy biztos, orbán úgy fog bevonulni a történelembe, mint a legnagyobb tolvaj, az országától legtöbbet elrabló bűnöző. Ha van pokol, akkor ott fog megrohadni azokkal együtt, akik ebben segítették. Egy népet tett tönkre, mert orbán, és a bandája garázdálkodását nehezen fogjuk kiheverni. De hiszem, hogy a karma működik, és ez az aljas rablóbanda, akik kormánynak hívják magukat, megbűnhődnek mindenért, amit a hazájuk ellen elkövettek

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.