Friss, ropogós a májusi horoszkóp! - Vegye, vigye, olvasgassa! - Városi Kurír

Sorting by

×

Friss, ropogós a májusi horoszkóp! – Vegye, vigye, olvasgassa!

Május, tavasz, mindenkinek elfogadható hőmérséklet, nyíló virágok, éledő természet, mindjárt itt a vakáció, tervezhető a nyaralás, egyre lengébben öltöznek a fiúk és a lányok -kinek, ki- szóval jó kis hónap ez! Hogy kinek mit tartogat? Olvassa a horoszkópot!

Hirdetés

Kos

Még az is lehet, hogy olyan esemény történhet, amely miatt örömödben a fülig érhet a szád. Érdemes most Szent Ritához, a lehetetlen dolgok védőszentjéhez imádkozni, aki valóra válthatja még a legmerészebb álmodat is. A rokonaiddal szemben viszont türelmesebbnek kellene lenned, és ügyelni arra, hogy ne kényszerítsd rájuk az akaratodat. A baráti kapcsolataid között lesz olyan, akinek búcsút inthetsz.

Bika

Még az is lehet, hogy olyan összeg ütheti a markodat, amelyre nem számítasz, amely kihúzhat a slamasztikából. Nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet, ezért most kellene előadni a terveidet, amelyeket könnyebben megvalósíthatsz. A szerelmi kapcsolatokban kedvesed dolgai pompásan alakulhatnak, amely jó hatással lehet kettőtök viszonyára. Rendkívül balesetveszélyes ez a hónap, légy óvatosabb.

Ikrek

Megeshet, hogy olyan dolog juthat a tudomásodra, amely előtt döbbenten állhatsz. De az is lehet, hogy te kerülsz olyan helyzetbe, amelyben nehéz becsületesnek, tisztességesnek maradni. Most a szavak embere lehetsz. Nem árt, ha tudod, hogy dicsérettel, tömjénezéssel olyan eredményt érhetsz el, amely miatt az elégedettség járhatja át minden porcikádat. A házasságokban, régi együttélésekben elfogadási probléma alakulhat ki.

Rák

Olyan eseményekben gazdag ez a hónap, amelyeket talán nehezebben tudsz elfogadni és meglepődhetsz miattuk. Előfordulhat, hogy valaki bajba juthat. Ha tudsz, akkor ellenszolgáltatás nélkül légy másnak a segítségére. A párkapcsolatokban olyasmi történhet, ami miatt a viszonyotok szorosabbá válhat. A munkahelyeden azon kívül, hogy alkalmazkodsz a kialakult helyzethez, mást nem nagyon tehetsz.

<<< Olvasna még több horoszkópot? Kattintson! >>>

Hirdetés
átver

Egy hozzászólás itt: “Friss, ropogós a májusi horoszkóp! – Vegye, vigye, olvasgassa!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.