Orbán: néztek rám, hogy hülye ez?! - egy falusi fiú siráma a városi lét kacifántossága okán.... - Városi Kurír

Sorting by

×

Orbán: néztek rám, hogy hülye ez?! – egy falusi fiú siráma a városi lét kacifántossága okán….

Eddig csak azt a történetet ismertem, amit arról hallottam, hogy milyen nehézségekkel találta szembe magát a fiatal és akkor még demokrata Orbán Viktor, amikor faluról felkerült a fővárosba. Hogy megtörtént-e valóban, vagy csak megtörténhetett volna, amit róla beszéltek, az végülis mindegy, mert beleillett a róla kialakított képbe.

Hirdetés

Az a bizonyos 4-6-os villamos….

Amikor a regnáló miniszterelnök még fiatal volt és felkerült Budapestre a folyosói pletyka arról szólt, hogy igyekezett azokkal haverkodni a Fideszen belül, akik hasonszőrűek voltak vele, vagyis vidéki kisvárosból, vagy faluról kerültek be a fővárosi politikába. Nem találta a hangot a bennszülött nagyvárosiakkal, akik -nem túl szép gesztusként- úgy emlegették őt és szobatársait, hogy

a srácok, akik rácsodálkoztak a 4-6-os villamosra.

Adj’Isten!”

A fenti történetre erősített rá a “nép gyermeke” -kép kialakításán munkálkodó kommunikátorok legújabb ötlete, amikor autójában ülve arról mesél a kamerán keresztül, hogy milyen viszontagságok érték, amikor Felcsútról beköltözött Székesfehérvárra. A videó szerint, akkor 14 éves volt és minden szembejövőnek köszönt.

Néztek rám, hogy hülye ez?!

Később rájött, hogy ott nem szoktak köszönni az emberek úgy, mint falun.

Utóbbi helyen persze, ha valakinek nem köszönt, azt egyből megtudta az apja.

Itt jöttem végig, mondtam, Jó napot kívánok!, azok meg néztek, honnan került ez ide?

A kommentekből kitűnik: sokaknál célt ért Orbán…

“Kevés ettől emberközelibb videót láttam. Ebből is látszik, hogy jó nevelést kapott Elnök Úr. Jó Egészséget Kívánok”

“Igen minket nemcsak az iskolában, de a szüleink is úgyneveltek, hogy ha találkozunk valakivel annak illik köszönni! Erre mondják, hogy “jólnevelt gyerek! Nem ok nélkül tisztelik Őt ma is oly sokan.”

“Amúgy látszik is ahogy beszél , hogy kevés emberben van ennyi becsület , mint önben miniszterelnök úr. Sok sikert kívánok a munkájához!”

“Nagyon kedves visszaemlėkezės, szeretem amit szokott mesęlni a gyermekkorårôl, fiatalságårol, nagyon jô humora van, renélem, hogy még nagyon sokåig lesz a Kormånyfő, tisztelem, szeretem”

“Draga Miniszterelnok Ur ❤️ Nem felejtette honnan jott! Felejthetetlen erzes lehet! Akkoriban neztek Onre, most Magyarorszag legkivalobb, utanozhatatlan egyedi elnoke! Le a kalappal, jo egeszseget!”

…és sokaknál nem….

“Már megint a parsztvakítas Pesten tudja nincs esélye most ismet a videkieket hulyiti..Egy vagyok közületek….vicc aki elhiszi meg fileg!”

“Mi is ezt kérdezzük! Ez honnan került ide ”

“A zsebre dugott kezes köszönést meg hol tanultad?”

“Mi a tököm ez az új :”család,mami,macska,tulipàn meg èn vagyok a jól nevelt more” feeling….süllyed a hajó!?…beszèlj az 5500 eü dolgozóról is te jópofa illedelmes rodrigesz..akik a rendszered miatt hagytàk el a pàlyàjukat te szègyen…”

“Úgy látom a választás a vidéken múlik. Tisztelt ellenzék tessék gondolkodni”

“Boven eleg a gepjarmu kormanyzasa, nem kell eroltetni az orszaget is!

Az elmúlt pár nap termése a “cukiemberOrbánViktor” fejezetből….

 

orbán

Hirdetés
átver

4 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.