Sorting by

×

Orbán-mama: “Megőrült? Táviratot küld nekem ahelyett, hogy idejött volna?”

Orbán Viktor mégis csak jóérzésű fiúgyerek, csak vicceskedett, amikor azzal tévesztette meg édesanyját és közösségi oldala követőit, hogy egy -igaz, az utolsó- távirattal letudja a köszöntést. Nagy volt az öröm, amikor kiderült a turpisság…..

… s röpült felém anyám…..

A gondos gyerek nem felejtette el, hogy minden mama annak örül a legjobban, ha a csemetéje sajátkezűleg készített ajcsival kedveskedik. Fogta hát a metszőollóját és a forgatóstábot és felcsúti kertjében addig keresgélt, míg rá nem talált a legszebb tulipánokra. Le is szedett belőlük pát szálat, majd a szobában lelkiismeretesen csokrot kötött belőle, masnit tett rá és a kamera kíséretében autóba pattant.

Kisvártatva felhívta édesanyját, illedelmesen bemutatkozott, – ahogy azt tettük a múlt században, amikor a vonalas telefon nem tudatta előre, hogy ki csörgeti meg az embert – majd megtudakolta, hogy merre kolbászol éppen, mert, ha nem zavarja, beugrana hozzá.

“Szia Anyukám. Viktor vagyok, otthon vagytok? Anyukám beugranék”

Nagy volt az öröm az Orbán-házban

Mint arról pénteken beszámoltunk, Orbán miniszterelnök sajátlábon battyogott át a Karmelitával szemközti postafiókba, hogy tuti, ami tuti, feladjon egy dísztáviratot az édesmamának.

“Először mondom, megőrült? Táviratot küld nekem ahelyett, hogy idejött volna?”

– mondta az édesanyja.

Ne izguljanak, happy end lett a film vége, hiszen egy anya mindent elnéz a gyerekének! A klip nem korhatáros, bárki megnézheti!

 

orbán

átver

Egy hozzászólás itt: “Orbán-mama: “Megőrült? Táviratot küld nekem ahelyett, hogy idejött volna?”

  • 2021.05.02 - 18:46
    Közvetlen hivatkozás

    Látom nem jön be igazán a viruskezelés és a mocskos politikája, akkor rátér a családias felvételekre, nagyon kilóg a lóláb,, számitó disznó…

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.