Orbán visszaköltözik Felcsútra? - "A jóisten nem véletlenül oda teremtette az embert, ahová született (...) hogy ott próbáljon boldogulni"! - Városi Kurír

Sorting by

×

Orbán visszaköltözik Felcsútra? – “A jóisten nem véletlenül oda teremtette az embert, ahová született (…) hogy ott próbáljon boldogulni”!

Nagy költözködési hullámnak néznénk elébe Magyarországon, ha komolyan vennénk, amit a miniszterelnök mond. Orbán szerint „a jóisten nem véletlenül oda teremtette az embert, ahová született, és nem véletlenül ruházta fel azzal a képességgel, hogy ott próbáljon boldogulni”. Az igaz, hogy a migrációval kapcsolatban tette kijelentését, de legyünk következesek, kezdjük kicsiben!

Hirdetés

Ha péntek, akkor Orbán…

Orbán Viktor péntek reggel a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában elmélkedett többek között a migrációról. Mint mondta, óriási mértékben megnőtt a migrációs nyomás, főleg a tengeren. Ezért is került terítékre újra ez a téma a következú uniós csúcson. Elmondása szerint “a déliek” vetették fel a témát, az EU-s javaslat pedig az, hogy vegyék át a többiek a déliek által beengedett migránsokat. Orbán kijelentette, hogy Magyarország ezt eddig “sziklaszilárdan ellenezte”.

“A migráció rossz dolog, az alapeszméje is rossz dolog. A jóisten nem véletlenül oda teremtette az embert, ahová született, és nem véletlenül ruházta fel azzal a képességgel, hogy ott próbáljon boldogulni. A migráció definíciószerűen egy rossz dolog”

– fogalmazott a kormányfő.

Nemzeti ellenállóképesség

Hozzátette, hogy a migráció nem iktatható ki, de ahelyett, hogy befogadjuk a migránsokat Európába és itt adunk új életet nekik arra kellene törekedni, hogy minél hamarabb visszamehessenek a hazájukba. Oda kell mennie az EU-nak, ahol baj van, rendet kell teremteni, segíteni kell, hogy újraépíthessék az emberek a településeiket és hazamehessenek.

Arról is beszélt, hogy a kormány célja a nemzeti ellenállóképesség növelése, ezért is építettek ki négy migrációs védvonalat, ahol meg lehet állítani a migránsokat. Azt is elmondta, hogy Magyarország azért van jelen Afganisztánban, hogy a saját érdekeinket is védjük. Hozzátette hogy folyamatosan vizsgálják a katonai részvétel lehetőségét migrációs szempontból.

A miniszterelnök arról is szólt, hogy a másik nagy vita az EU-csúcson a klímavédelem költségéről fog szólni. A javaslat szerint a gépjármű- és a háztulajdonosokat kellene megadóztatni, a magyar kormány viszont ezeket a kötlségeket a klímarombolókkal fizettetné meg.

Kapcsolódó

 

orbán

Hirdetés
átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Egy hozzászólás itt: “Orbán visszaköltözik Felcsútra? – “A jóisten nem véletlenül oda teremtette az embert, ahová született (…) hogy ott próbáljon boldogulni”!

  • 2021.06.18 - 13:50
    Közvetlen hivatkozás

    Ebben igaza van, neki a cigány soron a putriban kellene lennie,, menj vissza oda ahonnan jöttél, jó messzire, ne is lássunk !!!!!

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.