Friss, ropogós heti horoszkóp! – Szuper hét lesz, vagy megpróbáltatás? Nézz bele!

Bak

Még az is lehet, hogy olyan nézetkülönbségek alakulhatnak ki a héten, hogy még a legrégebbi, legszorosabb kapcsolatok is megszűnhetnek. De az is lehet, hogy olyan dolog jut a tudomásodra, amelyet nem tudsz kezelni, és emiatt majd az álom is nehezebben jön a szemedre. Valakinek a pechje a te óriási szerencséd.

Pénzügyeid nagyon jól alakulhatnak, akár tartalékot is képezhetsz.

Vízöntő

Még az is megtörténhet, hogy olyan valakivel találkozol, aki miatt a szívverésed felgyorsul. Furcsa érzés suhanhat át a lelkeden: talán egy korábbi életből ismerős ez a valaki számodra. Ha most kötöd össze a kedveseddel az életedet, akkor ezt a lehető legjobbkor teszed. Ha pénzről van szó, nem állsz sajnos a helyzet magaslatán.

Ezért jobb lenne, ha most csak a legszükségesebb dolgokra adnál ki pénzt.

Halak

Hiperérzékeny lehetsz ezen a héten, amikor olyan dolog miatt is képes vagy megsértődni, amelyet korábban talán észre sem vettél. Különösen így van ez, ha a munkahelyedről van szó, amikor a felettesed viselkedéséről úgy gondolhatod, hogy igazságtalan.

Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társadnak szüksége van a támogatásodra, különösen akkor, ha egészségi vagy munkával kapcsolatos gondja van.

Forrás

 

Friss, ropogós heti horoszkóp! - Szuper hét lesz, vagy megpróbáltatás? Nézz bele!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük