G. Fodor teljes testtel védi Zuckerbergtől a “nemzeti cenzúrát”

Ajánlásokat fogalmazott meg a Századvég Alapítvány a Facebook “cenzúrája” ellen, azt szeretnék, ha a közösségi oldalra a hagyományos média szabályai vonatkoznának, és a nemzetállam területi hatálya és alkotmányos szabályai vonatkoznának rá. Nehogy már belerondítson az a “gyütt-ment” a jólkitörpölt magyar virtusba!

Zuckerberg “elvenné a nemzeti kormányoktól az utolsó eszközöket is”

G. Fodor Gábor, a Századvég tótumfaktuma javaslatcsomaggal állt elő, ami ajánlatosnak tart arra, hogy Zuckerberg – tudják Ő is azon a földrészen él, ahol Soros, tehát biztosan összedugták a fejüket a magyarok ellen – megfogadja azokat. A megátalkodott “burzsuj” a demokratikus elkötelezettségű kormányoktól azt várja, hogy globális szabályokat alkotva “őrködjenek” az egyéni online felhasználói élmény “biztonsága” felett. A Századvég szerint ha Mark Zuckerberg eléri, amit akar, a

“Facebook-cenzúra szintet ugrik”

és a nemzetek nem lesznek képesek védelmet nyújtani állampolgáraiknak, hogy élhessenek alkotmányosan biztosított szabadságjogaikkal. Kiemelték: a

“nemzeteken a sor, hogy megvédjék a szabadságot”.

Századvég: a nyugati demokráciákban súlyosan büntetik a képviselői rendbontást – és a demokráciát lebontókat?

A kiváltó ok

A Facebook állítja, hogy nem kímélt pénzt és fáradságot az EP-választások manipulálásának megakadályozására, miután feltételezett orosz ügynökök felhasználták a Facebookot és más közösségi oldalakat arra, hogy befolyásolják a 2016-os amerikai elnökválasztás eredményét. 2016 óta már több fontos választás volt, ami viszonylag tisztán folyt le, és bebizonyította, hogy működik az a védelem, amit a cég kiépített – mondta Zuckerberg.

„Nyilvánvalóan fejlődtünk, de nem hiszem, hogy bárki garantálni tudná, hogy minden veszélyt el tudunk hárítani egy olyan világban, amiben idegen államhatalmak próbálnak meg beleavatkozni választásokba. Ez egy folyamatos fegyverkezési verseny, amiben szakadatlanul építjük a védelmünket, de a beavatkozni akaró kormányok is folyamatosan fejlesztik eszközeiket, taktikájukat”

A Századvég rengeteg közpénzért kikutatta, hogy aki tüntet, az elégedetlen

Az amerikai hírszerzés megállapította, hogy Oroszország dezinformációs és kalózhadjáratot folytatott az amerikai demokratikus választási rendszer ellen, segítendő Donald Trump elnökjelölt kampányát. (Moszkva tagadja ezt.) A Facebook az EU-s intézmények nyomására a múlt héten szigorította a politikai hirdetési szabályokat. A cég ezenkívül bejelentette, hogy fokozza az erőfeszítéseit a hamis információk kiszűrésére a választások előtt, és ebben a partnere lesz a dpa német hírügynökség.

Nemár, hogy G. Fodorékat bárki korlátozza!

Zuckerberg, a gaz

megfosztja az embereket az igazság megismerésétől, mert annak teljes körű bemutatását és megismerését tilalom alá helyezi,

De no para, majd a Századvég megmondja a frankót….

G. Fodor és a skacok nyolc pontban fogalmazták meg javaslataikat. Egyebek mellett azt szorgalmazzák, hogy

 • minősítsék hagyományos tömegmédiának a közösségi médiát és ugyanúgy szabályozzák, mint a többi tartalomszolgáltatót
 • terjesszék ki a közösségi média tevékenységi körére a nemzetállam területi hatályát és alkotmányos szabályait,
 • keményebb jogi eszközökkel lépjenek fel a szólás- és véleményszabadság alkotmányos jogainak külső korlátozóival – az “önjelölt cenzorokkal” szemben.

Zuckerberg minden bizonnyal már fordíttatja a megoldást jelentő iratot és izgatottan várja, mit ajánl G. Fodor Gábor.

G. Fodor seinkampfja a kampfkultur – avagy fegyverbe, Petőfi Irodalmi Múzeum!

Egy hozzászólás itt: “G. Fodor teljes testtel védi Zuckerbergtől a “nemzeti cenzúrát”

 • Avatar
  2019.04.04 - 09:26
  Közvetlen hivatkozás

  Géfodor , a mélynövésü óriás balfasz arról álmodozik , hogy majd ő -a facebook-ot , kontroll alá-ja ! Majd mikor lila hó hull ! Az magántulajdon , te barom !Ja , hogy akkor is érdekes, mert legalább észrevettek ? Szánalmas hebehurgya gnóm .

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük