Sorting by

×

Gulyás Gergely Magyarország elsőszámú virológusa, vagy csak…

A félművelt ember sokkal károsabb mint a műveletlen, hiszen ő úgy gondolja mindent tud az adott tárgyban, namármost Gulyás Gergely kancelláriaminiszter vagy ilyen, vagy egyszerűen csak felelőtlenül, politikai haszon reményében minősítgeti a vakcinákat.

Csúcs a kínai és az orosz vakcina, legalábbis Gulyás szerint

A miniszter szerint a Sinopharm-vakcinával itthon beoltottak védettsége jobb, mint akik Pfizert kaptak, állítja Dr. Gulyás, akinek a doktorátusa, nem orvosi, hanem jogi, de mint tudjuk az Orbán-kormány minden tagja mindenhez is ért, és ennek a hitüknek mikor csak tehetik szégyentelenül kifejezést is adnak. Ahogy tette ezt most egy kormányinfón nagy komolyan a kancelláriaminiszter is.  A kínai Sinopharm-vakcina szerinte még jobb védettséget is nyújt, mint a nyugatiak, biztos benne, hogy nem kell belőle harmadik oltás hangzott el a miniszter “szakmai véleménye” csütörtöki kormányinfón.

“Több mint félmillió embert beoltottak már a második adaggal is, az ő védettségük még jobb, mint azoknak, akik Pfizer-vakcinát kaptak”

– mondta.

Gulyás arról is beszélt: a Szputnyik szerinte a legjobb vakcinák között van, a nyugati vakcináknál is jobb.

Ez se semmi:

A Sinopharm vakcináról tárgyilagosan

Az eredeti tájékoztatás szerint a legnagyobb védettség a 2. oltás beadása után két héttel alakul ki. A gyártó eredetileg 79 százalékos hatékonyságot jelentett be. (Ezt a becslést a nemzetközi közösség nem ellenőrizte, mert a vizsgálat alapjául szolgáló adatokat és módszereket nem tették nyilvánosan hozzáférhetővé.)Az Egyesült Arab Emirátusok kormánya a saját tapasztalatai alapján, amit sajtóközleményben hozott nyilvánnosságra – ennél is magasabb, 86 százalékos hatékonyságról számolt be. A The Washinton Post egyik cikke szerint a Sinopharm 2. dózisának beadása után akár 21 nap is eltelhet, mire teljes mértékben kialakítja a védettséget. (Egészségkalauz)

A magyar OGYÉI tájékoztatásában ennyi áll: a védettséghez a 2. adag vakcina beadása szükséges, méghozzá az első oltás után 21-28 nappal. 

 

Gulyás

átver

2 hozzászólás

 • 2021.04.22 - 17:11
  Közvetlen hivatkozás

  Gulyás dettó ugyanúgy ért a vakcinákhoz, mint a gazdája. De pont ezért nem bíznak az emberek a keleti vakcinákban, mert ilyen Mekk Elek szakértők állapították meg, mint orbán, és gulyás, vagy a többi fidesz-papagáj

  Válasz
 • 2021.04.22 - 18:55
  Közvetlen hivatkozás

  Ö sokkal intelligensebb mint a nyugati virológusok, ja persze OV kipcsák tanulója, egy idióta mama meleg fiúcskája, annyira undoritó egy pasi, hogy ha igaza lenne sem hinné el senki, kivétel persze csak az IQ nulla fideszhivők///

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.