Gyurcsány Ferenc: Régóta izgat, hogy mi a francért nem értem én ezt a világot annyira, amennyire kellene

A Garázsmenet fiatal készítői a riport elején leszögezik, hogy nem adtál el magukat senkinek, egyszerűen írtak a DK fejének, aki válaszolt, amit nagyra értékeltek, majd  megszületett a videoriport. 

“A Garázsmenet nem támogat semmilyen politikai pártot vagy nézőpontot, nem célunk ilyen üzenetet átadni. Csupán számunkra érdekes embereket hívunk meg, és beszélgetünk el velük….”

-írják magukról. Elgondolkodtató, hogy miért is kell 2019 Magyarországán ennyire hangsúlyozni, ami amúgy tök normális, hogy különböző felfogású emberek vannak és mindegyik véleménye lehet érdekes. Attól, hogy egy média megszólaltatja őket, nem válik elkötelezett hívőjévé. Ez kizárólag a kormánymédia sajátja.

Érdekes emberekkel, nem titulusokkal akarnak beszélgetni

A srácok elmondták, hogy sokakat megkerestek, de a legtöbbjük még a nemleges válaszadásig sem jutott el. Mondjuk a mikrofonállványokhoz szokottaknak érthető, hogy elrettentő, amikor két érdeklődő fiatal előre nem egyeztetett kérdéseket tesz fel és vitatkozni sem átall, ha úgy érzi helyesnek.

Aki kérdez: Pásztor Martin és Végh Dóri, aki válaszol: Gyurcsány Ferenc

Arra a kérdésre, hogy miért fogadta el a meghívásukat a vendég elmondta, hogy

“Nagyjából veletek egykorú gyerekeim vannak. (…) Régóta izgat, hogy mi a francért nem értem én ezt a világot annyira, amennyire kellene.”

Arra a kérdésre, hogy Gyurcsány tudatosan nyomul-e a közösségi médiában, a megkérdezett elmondta, hogy

“Én voltam az első politikus, aki blogolt…”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük