„Ördög ügyvédje” újra akcióban: Vadásznak rám, többször halálosan megfenyegettek, de engem már nem lehet megállítani

„Azt ígértem, egyesével fogjuk kiszedni a téglákat a falból, és lám, pár tucatot egyből ki is szedtünk. A fal beleremegett, de még messze van attól, hogy ledőljön. Le fog” – írja blogján a rejtélyes mélytorok.

„Messzebbre jutottunk, mint gondoltam volna!”

A Borkai-ügy kirobbantásakor megismert ismeretlen újra közzétett egy írást, amelyben Rogán Antal levadászását ígéri.

Értem a türelmetlenségeteket, de még így is hamarabb fogunk mindent borítani, mint amire ők valaha fel tudnának készülni.

„Vadásznak rám…”

Azt állítja, hogy

Vadásznak rám, többször halálosan megfenyegettek, de engem már nem lehet megállítani. Nyilvánvalóvá tettem számukra, hogy nekem már nincsen vesztenivalóm. Tudják, hogy nagyon sok anyag van nálam, és nem félek felhasználni.

A szerző egy email címet is közzétett, ahol várja a civilek NER-t terhelő információit.

A kommentekből…

„Szedegesd csak ki azokat a téglákat…jó sok van! Türelmetlenül várjuk az infókat.”

„Ez kifújt a Borkaival ez már tisztán látszik. Ha volna az a sok bizonyíték akkor most nem kérnél mástól segítséget..”

“Szóval őrdiúr! Mennyit kérnél, hogy folytatódjon a story? Összedobjuk neked? Mennyit kérnél? Vagy mit kérnél? Kitől kérnéd? Jó cask költői volt. De, hát neked úgyis mindegy, vagy nem?”

„Ügyvéd Úr! Az igazságosztás úgy van rendjén, ha párthovatartozás nélkül minden szarháziról lehull a lepel, mert egyébként csak egyoldalú kampánymutatvány az egész. Ezt az országot minden politikus csak meggazdagodásra használja különféle ideológiák mögé bújva. Létezik-e pártfüggetlen Ördög Ügyvédje?”

„Azt azért senki ne felejtse el, hogy itthon nincs olyan, hogy jobb vagy bal, a szálak összeérnek végül. Csak így tovább, vigyázz magadra Ügyvéd úr!”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük