Vásárhelyi Mária: ha a Fidesz szavazói között még vannak demokraták, akkor ez őket is fel kell háborítsa!

Most tényleg az lesz, hogy miközben a pártok minden erőforrásukat és tudásukat összekaparva megszervezték az előválasztást és az aktivisták megszakadnak a munkában, majd a Fidesz már az első napon meghekkeli ezt, erre annyi a válasz, hogy hétfőn újrakezdjük??

És mi lesz ha hétfőn is meghekkelik, meg kedden is, és szerdán is?

És minden nap újabb aljasággal teszik tönkre Magyarország utolsó demokratikus aktusát; az előválasztást? Mi meg csóváljuk a fejünket, morgolódunk de mint Sziszifusz, mindig újrakezdjük, miközben tudjuk, hogy így soha nem fogunk felérni a hegy tetejére??? Könyörgöm, ez nem lehet így!

Tessék azonnal az EBESZ-hez fordulni rendkívüli megfigyelőkért (már régen kellett volna), üvöltve felhívni a nemzetközi választási szervezetek figyelmét arra, ami történik, EU megfigyelőket idehívni SOS,

meg mit tudom én,

és persze utcára hívni mindenkit, akit felháborít, hogy itt a demokratikus erőknek még ahhoz sincs joguk, hogy saját vezetőiket megválasszák.

Ha a Fidesz szavazói között még valóban vannak demokraták – amit őszintén szólva egyre inkább kétlek -, akkor ez őket ugyanúgy fel kell, hogy háborítsa, mint minket.”

Forrás

Háttér

Az előválasztás informatikai rendszere szombat délelőtt leállt, kiderült, hogy hétfőn folytatódhat csak a szavazás, a szervezők arra hivatkoztak, hogy

tömeges terhelés érte a rendszert.

Reakció

Közös közleményben jelezték az ellenzék vezetői, hogy hétfőn folytatódik az előválasztás. Kész tényként kezelik, hogy „a Karmelita kolostor urai” állnak a rendszer megbénulása mögött.

„A hatalom emberei megijedtek attól, hogy az emberek szombat reggel tömegesen akarják kinyilvánítani a véleményüket az előválasztáson, tömegesen kívánnak hitet tenni a változás mellett”

– áll abban a közleményben, amelyet az ellenzék hat pártjának vezetői közösen írtak alá. Varga Máté, az aHang ügyvezetője szerint

“Óriási előkészítő munka után ma reggel hat órakor indult az előválasztás és egészen délelőtt 10 óráig rendben működött a rendszer. Ezután történt valami. Szervereink instabillá, majd elérhetetlenné váltak, pedig a nagy érdeklődés ellenére csak töredékét használták az erőforrásainknak.

A szervező pártokkal közösen az elmúlt órákban minden részletre kiterjedő technikai elemzést végeztünk, amely alapján teljesen világossá vált, hogy erősödő terheléses támadások érték az előválasztás háttérrendszerét, majd 10 óra körül le is blokkolták a szerverek működését.

Nem alkalomszerű túlterhelés vagy jól ismert támadási formák, hanem egy összetettebb, több lépcsőből álló visszaélés történhetett.

Az Országos Előválasztási Bizottság és az aHang egyetlen felelős döntést hozhatott, az Előválasztás felfüggesztését, amíg rendszereink visszaállnak a biztonságos működésre.

Az előválasztás 2021. szeptember 20-án, hétfőn reggel folytatódik!”

Ízelítő a kormánypárti véleményből, egy elég, hiszen mindegyik ua.!

Alapmondat:

Joggal merül fel a kérdés: ha egy ilyen eseményt sem tudnak normálisan megszervezni, akkor hogyan tudnának egy egész országot irányítani?!

Cifra-variáns 1.

Kínos kudarc az egész: nem tudják tovább folytatni az előválasztásnak nevezett színjátékot a baloldalon, hiszen teljesen összeomlott a rendszerük, nem tudják megcsinálni.⁉️ Joggal merül fel a kérdés: ha ezt sem voltak képesek megszervezni normálisan, akkor hogyan akarnak egy egész országot irányítani? Már fél éve erre készültek…

Cifravariáns 2.

A baloldal még az előválasztásnak nevezett színjátékot sem volt képes normálisan megszervezni. Teljesen összeomlott az egész rendszerük attól, hogy pár száz, elkötelezett baloldali szavazó és aktivista megjelent náluk.⁉️ Joggal merül fel a kérdés! Ha erre sem képesek, vajon az országot hogyan tudnák irányítani?

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Cifravariáns 3.

Hatalmas bukás a baloldali kampányesemény, amit előválasztásnak hívnak. Most meg kínosan magyarázkodnak és nemlétező hekkertámadást vizionálnak. Nem meglepő, hogy már terjednek a mémek az interneten!⁉️ Ha ezt nem tudták megszervezni, vajon az országot hogyan tudnák irányítani?

Emlékeznek?

 

Vásárhelyi Mária: ha a Fidesz szavazói között még vannak demokraták, akkor ez őket is fel kell háborítsa!

One thought on “Vásárhelyi Mária: ha a Fidesz szavazói között még vannak demokraták, akkor ez őket is fel kell háborítsa!

  • 2021.09.19 at 14:49
    Permalink

    Kedves Maria, az On irasai mindig mertekadok – most is az, igaza van – rohanni kene Brusszelbe, Strasbourgba, hagaba es MINDENHOL elmondani, hogy milyen aljas orban! Csak emlekezzen arra, mi tortent a gyava es Golem-jellegu EBESZ 18-as szereplesevel: Magyarorszagra utaztak mar az aprilisi valasztasok elott, hogy ugyeljenek a “valasztasok tisztasagara” (Mit tudtak volna ugyelni? A hacker tamadas csak 6-an, a valasztas napjan tortent meg, a mocskos apro csalasok az egyes szavazohelyisegekben, szinten 6.-an – az atbuszoztatott romaniai szavazok az EBESZ orra elott mentek ki-be az orszagba-bol, es hat a legnagyobb csalas maga a mocskos modon a fidesz altal atirt valasztasi torveny, amit maguknak csinaltak – az ki sem vagta a biztositekot az EBESZ-nel. Nem kerdeztek ra – hiaba voltak itt elobb, hiaba tanulmanyoztak dolgokat – hogy hogy van az, hogy Romaniabol a bocskoros paraszt, aki eleteben nem volt Magyarorszagon, az levelben szavazhat, de aki nyugatra ment fel eve, es CSAK magyar allampolgar, annak minden modon lehetetlenne tettek a szavazast, azok nem szavazhatnak levelben! Ilyen “aprosagok” egyaltalan nem vertek ki az impotens EBESZ szemet, nem erdekelte oket ez a sok-sok szemet kis teny. Akkor is hiaba jeleztek az ellenzeki partok, hogy hogy volt az, hogy este fel hetkor magasabb volt a reszveteli szam mint 7 orakor a szavazohelyek zarasakor. Megigerte az EBESZ azt is, hogy megvarja a kormanyalakitast is, hogy ott is minden rendben megy-e ? – hat nem vartak meg, elobb hazamentek! hagytak maguk utan nehany lagymatag es erotlen jelentest, hogy “hat talaltak ugyan nehany csalasra UTALO jelet, de semmi kulonos nem tortent! Hat nem hiszem, hogy ez az impotens tarsasag meg tudna-e kulonboztetni egy cirmos cicat egy elefanttol, mert annyira bargyuak. (Mint a Sargentini jelentes elfogadasa utan Ma.o.-ra kuldott “3 bolcs”…. Akik meg egy vanyadt kozos kozlemenyt se tudtak kiadni – orban viszont bohocot csinalt beloluk, mert o is kikuldott Brusszelbe 3 “bolcset”… Igen, ahogy On mondja, naponta 5x ott kene verni leyen asszony irodajanak az ajtajat, es elmondani, hogy micsoda mocsok ul a tronon ma, es mit tesz az allitolagos europai ertekek ellen. Csakhogy Europaban mar nincsenek ertekek, mert hagytak, hogy az orruk elott felepuljon orban fasiszta, naci, rasszista orszaga, az o penzukbol!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.