Tarjányi Péter felkavarta Fidesz-trollék állóvízét!

Tarjányi Péter biztonságpolitikai szakértő rendszeresen írja le véleményét az országban tapasztalható történésekkel kapcsolatban. Nem tett másként szombaton sem, Ugyan ilyen visszatérő esemény, hogy közösségi oldala egy-egy bejegyzésére a „ráállított” kiképzett trollcsapat tagjai különböző profilokon keresztül keresetlen szavakkal véleményezik írásait. Nincs ebben különös, 2021 Magyarországán ez a Fidesz-módi.

Az eset….

A mindig választékos stílusban író Tarjányi közösségi oldalán megjelent egy poszt, íme:

„Azért érdekes, hogy miközben a kormánypárt nem fél az ellenzéktől, bármilyen előremutató lépés esetén valami furcsaság történik… Van amikor kigyúrt emberek akadályozzák meg a választási irodában az ellenzék népszavazási kérelmét. Előfordul hogy a parlamenti bizottságok nem tudnak dolgozni, mert a kormánypárti delegáltak akadályozzák a működést. És például ma amikor ismeretlenek terheléses támadást intéznek az előválasztási rendszer ellen… Nyilván nincs összefüggés, sőt az előbb említett történések mindegyike véletlen… Vagy nem…”

A troll-kommentekből

Troll úr 1.

„Hess,”szakértő’! Tán nem emlékszel a választásokkor leállt rendszerre? Kis sz@rcsimbók vagy, pajtás.”

Tarjányi válasza:

„…ma Ön a harmadik Fidesz troll aki valamilyen beteges okból az emberi ürülék kifejezéssel él… Ez olyan unalmas. Kérem szóljon a pártközpont kommunikációs munkatársainak, hogy frissítsék a sértegetésre kiadott jelző szótárat. Talán akkor megérint valamennyire ,mert így szimplán lepereg. Köszönöm.”

Troll úr 2.

„Szakértő nem vagy ! Ellenség vagy ! Verő -„kigyúrt” embereitek Jákob áruló kíséretében vissza hozták gyurcsány 2006-os gyilkos ösztöneit ! FOLYTOGATÓ bűnözők randalíroznak az országban !”

Tarjányi válasza:

„…a rejtett agresszió egyik kiélési formája ez a fajta verbális mocskolódás… Ennyi.”

A Trollék lilépezve: aki fizeti: természetesen Ön!

Egy éve robbant a hír, hogy hatalmas és mélységes űrt tölt be és mint egy falat kenyérre, annyira szükség volt az elnyomott jobboldali, nemzeti gondolkodást valló médiumokat segítő Megafon létrehozására.

Azoknak kínálnak minden földi jót, akik nap, mint nap vállukon érzik a nyílt társadalom elnyomását és szívesen vonulnának facebook oldalukkal, blogjukkal hadba az ellen ellen.

Hitvallásuk…..

Néhányan úgy döntöttünk, hogy szembeszállunk a balliberális érdekcsoportok végeláthatatlan hadseregével. Tudjuk, hogy ez nem lesz könnyű. De mi egy olyan brigád vagyunk, akik úgy gondolják, hogy a harcból nincs elbocsátás.

Olyan online közösségeknek adunk otthont, amik akár politikai, akár piaci okok miatt alig jutnak levegőhöz.

A Központot azért hoztuk létre, hogy ne érezd úgy, egyedül harcolsz a világ ellen. A Megafon Központnál nem kevesebbet vállaltunk, mint hogy:

 • megtaláljuk a nemzeti érzelmű kortársainkat
 • felerősítsük a hangjukat
 • hozzájáruljunk a sikerükhöz
 • közösséget hozzunk létre”

-írják honlapjukon, majd összegeznek:

A MAGYARORSZÁG JÖVŐJÉÉRT DÚLÓ HARC ITT DŐL EL, EZÉRT ÖSSZE KELL FOGNUNK!

Hogy arcot is társíthassanak a fentiekhez – még jó lehet valamire….

 

Tarjányi Péter felkavarta Fidesz-trollék állóvízét!

3 thoughts on “Tarjányi Péter felkavarta Fidesz-trollék állóvízét!

 • 2021.09.19 at 23:54
  Permalink

  Nincs mit mondani,orosz maffia modszerrel dolgoznak.

 • 2021.09.20 at 07:54
  Permalink

  A fide$$ mocsár mindent ellep, és most még szervezetten bővíteni is akarják. Pedig már most is tocsogunk O1G fertőjében. Vigyázz, hova lépsz!

 • 2021.09.28 at 20:08
  Permalink

  Troll 2. A „fojtogat” „A MAGYAR helyesírás szabályai” 259. oldal szerint így írandó. Illene megtanulni írni is magyarul! A választási rendszer meg Fidesz időkben haldoklik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest