A mindent elsöprő baloldali média-cunamival szemben végre megalakult az “ellen”!

Hatalmas és mélységes űrt tölt be és mint egy falat kenyérre, annyira szükség volt az elnyomott jobboldali, nemzeti gondolkodást valló médiumokat segítő Megafon létrehozására.

A reménysugár…..

Azoknak kínálnak minden földi jót, akik nap, mint nap vállukon érzik a nyílt társadalom elnyomását és szívesen vonulnának facebook oldalukkal, blogjukkal hadba az ellen ellen.

Cunamiként jönnek szembe veled a nyílt társadalom hálózata által finanszírozott tartalmak? Szeretnél valamit tenni ez ellen? Olyan sok mindent szeretnél elmondani, viszont nem tudod, hogyan vágj bele? Vagy már esetleg meg is próbáltad, de átütő sikert még nem tudtál elérni? Facebook, Instagram, online tartalomgyártás?
A Megafon Központot segít neked! Mi nem akarjuk megmondani, hogy mi legyen a véleményed, mégis szeretnénk, ha te is hallatnád a hangodat.

Hitvallásuk…..

Néhányan úgy döntöttünk, hogy szembeszállunk a balliberális érdekcsoportok végeláthatatlan hadseregével. Tudjuk, hogy ez nem lesz könnyű. De mi egy olyan brigád vagyunk, akik úgy gondolják, hogy a harcból nincs elbocsátás.

Olyan online közösségeknek adunk otthont, amik akár politikai, akár piaci okok miatt alig jutnak levegőhöz.

A Központot azért hoztuk létre, hogy ne érezd úgy, egyedül harcolsz a világ ellen. A Megafon Központnál nem kevesebbet vállaltunk, mint hogy:

  • megtaláljuk a nemzeti érzelmű kortársainkat
  • felerősítsük a hangjukat
  • hozzájáruljunk a sikerükhöz
  • közösséget hozzunk létre”

-írják honlapjukon, majd összegeznek:

A MAGYARORSZÁG JÖVŐJÉÉRT DÚLÓ HARC ITT DŐL EL, EZÉRT ÖSSZE KELL FOGNUNK!

Történik mindez 2020 Magyarországán az ismert médiaviszonyok közepette. Ha ez vicc, akkor megmosolyogtató, de, ha komoly, akkor siralmas……

luxusautók

2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük