Volner: “csak szólok, hogy ne érjen senkit meglepetésként: meg fogjuk hekkelni a baloldali előválasztást!”

A Volner párt névadója és egyben mindenese közösségi oldalán tette egyértelművé szándékát: “Meg fogjuk hekkelni a baloldali előválasztást!”.

De ki is valójában Volner?

A Fidesztől egyáltalán nem távol álló tömörülés feje Facebook-videójában azt mondta, a saját fegyverét fogjuk a “baloldal” ellen fordítani.

“Csak szólok, hogy ne érjen senkit meglepetésként: meg fogjuk hekkelni a baloldali előválasztást! Nem azért, mert Feri már eldöntötte, hogy hiába vezeti Jakab a népszerűségi listát, mégis Karácsony lesz a befutó.”

“A saját fegyverét fogjuk a baloldal ellen fordítani. Az ugyanis már most is tisztán látható, hogy az előválasztási folyamat számos visszaélésre, akár adatvédelmi szempontból aggályos bűncselekmények elkövetésére is alkalmat adhat a benne résztvevő pártok részére.”

“A törvények betartása kötelező, a bűncselekmények elkövetését a Volner párt nem fogja hagyni.”

Arról nem beszélt klipjében a pártalapító-elnök-tagság, hogy miként tervezi 15 perc hírnevét elérni, de minden bizonnyal jelentkezik majd újabb videókkal, hiszen eteni kell a reménybeli követőket.

A hekkelés nem bűncselekmény?

 

volner

3 hozzászólás

 • 2021.05.28 - 21:05
  Közvetlen hivatkozás

  Igy mint ahogy irják?? Rákosmente lakói ellen is bevethetik az új sokkolókat, ha tüntetünk a Fidesz ellen? mocskos gazemberek,, és Gyurcsányt idázik , akkor ez mi???? tüntetni kell ezek ellen a patkányok ellen próbálkozzanak csak sokkolókkal a rendőrök, a népet nem lehet megállitani mocskos OV diktátor szemét cigány !!!

  Válasz
 • 2021.05.29 - 06:10
  Közvetlen hivatkozás

  Volner, volner, kevesen vagytok ti ahhoz! Fenyegetőzünk, fenyegetőzünk? Ha nem tennéd, azt sem tudnák, hogy a világon vagy, igaz?
  Mellesleg, hekkelnek vagy nem, az előválasztás mindegyik jelöltje, akit ellenzéki összefogásosak támogatnak, jó. Jobb, mint ami van. A kérdés, bármennyire is erőlteti Orbán, nem Orbán vagy Gyurcsány, hanem Orbán vagy nem Orbán. Szerintem az ellenzéki előválasztás mindegyik min.eln.jelöltje alkalmas a pozícióra, és van is esélyük, ha összefognak, és támogatják a győztest. Szeretnék megint jogállamban élni, ahol a tévében az ellenzék is kap szót, ahol, ha megtámadnak valakit, annak módja van védekezni, válaszolni, ahol nem kényszerítenek rám álkeresztény, neohorthysta értékrendet, ahol a törvény előtt mindenki egyenlő, nem vezetik rendőrök el az ellenzékieket, teszik előzetesbe, hosszú időre, és hagyják, hogy a korrupt kormánypártiak továbbra is nyomogassák a gombokat a házmester házában, ahol a Parlamentnek van tekintélye, és azt nem milliós büntetésekkel akarják megóvni, ahol nem pártkatona a főügyész, a médiatanács minden tagja, az alkotmánybíróság tagjai, stb. Ahol nem szipolyozzák ki az ellenzéki önkormányzatokat, udvarolnak a multiknak holmi rabszolga-törvényekkel, anélkül, hogy a szakszervezetekkel egyeztetnének, betonozzák be a saját kádereket, adósítják el az országot, és sorolhatnám.

  Válasz
 • Visszajelzés: X % Putyin, Y % Hszi, Z % Mészáros = 100 % Orbán - Lesz itt még bőven leszázalékolás + Kacsamesék - Városi Kurír

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük