Kiemelt hírekVoks 2022

Pálinkás: a hely tulajdonosa vagy üzemeltetője egy óra után azt “kérte”, hogy távozzunk!

Pálinkás:

Vasárnap a debreceni Belga Étterem és Söröző adott otthont Márki-Zay Péter (Mindenki Magyarországa Mozgalom) és Pálinkás József (Új Világ Néppárt) fórumának, ám a rendezvényt váratlan incidens szakította félbe – írta a Propeller. “A hely tulajdonosa vagy üzemeltetője egy óra után azt “kérte”, hogy távozzunk” – kommentálta a történteket Pálinkás közösségi oldalán.

“Nem erre foglalt helyet…”

Pálinkás József a Debreceni Nap megkeresésére azt nyilatkozta, a távozásukat kérő férfi (akiről nem tudja, hogy a tulajdonos vagy az üzemeltető) meglehetősen ingerülten és kissé fenyegetően közölte, hogy azonnal távozzanak, mert nem “erre” foglalt helyet az MMM (Márki-Zay Péter mozgalma).

“Azonnal lekapcsolta a világítást a teremben, amelyben csak mi voltunk kb másfél órával azután, hogy beültünk oda. Nincs tudomásom róla, hogy a vendégek közül bárkinek gondja lett volna a jelenlétünkkel, abban a helyiségben csak mi voltunk, normál hangerővel beszélgetés folyt (egyszerre csak egy ember beszélt), amelyet a Facebookon közvetítettünk. Vacsorázni is szerettünk volna, de azt másutt egy nagyon kedves, mindenkinek ajánlható étteremben tettük meg (Van még, aki nem fél Debrecenben!)”

– vázolta az eseményeket Pálinkás József.

Bár a söröző tulajdonosa/üzemeltetője rendőrségi intézkedést nem említett, de eléggé agresszívan lépett fel. Miután közölte, hogy azonnal távozzunk, lekapcsolta a világítást. Ilyen országban élünk. A kérdés, hogy ilyen országban akarunk-e élni?

– írta a Debreceni Nap kérdésére a politikus.

A kommentekből….

“Prof. Úr, Tudjuk! A “Szükség Nagy Úr ám!” Előbb, utóbb, minden kiderül, a helyszínváltásról A “hiba nem a mi készülékünkben volt…….”

“legközelebb rögzíteni kell a panaszkönyvben (reméljük azért, hogy nem lesz több ilyen eset) legyen nyoma…”

“Kedves Pálinkás Úr, nem méltó ön a balosok közé, tudhatná ” ki korpaközzé vegyül megeszik a disznók.”

“Màr a helyfoglalásnàl is hazudtatok! Egyszerűen nem tudtok másképp létezni!!! Rövidesen az országból is mennetek kell!!!”

“Ha nem tudják merre kell elindulni,akkor majd megmutatjuk az helyes irányt a sok hazaáruló senkinek….”

“Debrecenben sem szeretik a Gyurcsány moslékot. Nem felejtettek”

“Aki moslékok közé keveredik felfalják a Gyurcsányisták”

Márki-Zay Péter közösségi oldaláról.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kapcsolódó

 

Pálinkás: a hely tulajdonosa vagy üzemeltetője egy óra után azt “kérte”, hogy távozzunk!

Szólj hozzá!