Ha Gulyás Márton garázda, akkor mi Orbán Viktor?

Pénteken a rendőrség elfogatóparancsot adott ki Gulyás Márton ellen. Gulyást próbáltuk elérni telefonon, de nem sikerült, késő este viszont az általa készített Partizán nevű közéleti  Facebook-oldalán megjelent egy közlemény, miszerint Gulyás feladta magát a rendőrségen.

A “sajtóból értesült” – mi van?

“Marci miután a sajtóból értesült arról, hogy keresik, jelentkezett a Pesti Központi Kerületi Bíróságon. Mivel jelenleg nincs bent ügyeletes, ezért a lakhelye szerinti rendőrkapitányságra ment, ahol a rendőrségi protokoll szerint őrizetbe vették, és a Gyorskocsi utcai fogdába szállították, ahol valószínűleg hétfőig tartják bent. Egyelőre részletes információt arról, hogy miért körözik nem kapott, de az ügyeletes rendőr azt feltételezte, hogy egy át nem vett idézés állhat az ügy hátterében. Ha ennél részletesebb információink lesznek, megosztjuk veletek. Köszönjük az aggódást, ettől függetlenül holnap kikerül az első Orbán kományról készített Partizáninfo.”

A fenti poszt előtt picivel arról értesítették a “nagyérdeműt, hogy

szombaton debütál az első Orbán-kormányról szóló videónk, bemelegítésképpen a Pintér Sándorról készített anyagunkat ajánljuk:

A youtube oldalra feltöltött bemelegítő videó alatt még ez olvasható:

“Pintér Sándor megkerülhetetlenül fontos figurája a magyar közéletnek: nem csak az Orbán kormányokban vállalt, örökös belügyminisztersége, hanem a rendszerváltás előttre visszanyúló rendvédelmi pozíciói miatt is. Ha érdekel, hogy mik Pintér Sándor politikai karrierjének kevésbé ismert, de épp ezért izgalmas részletei, akkor ezt az adást egyenesen neked készítettük!”

Frissítve! Nem találták lakhelyén, így elfogatóparancsot adtak ki a Pesti Srácok főszerkesztő-helyettese ellen – a portál a bírót politikai elfogultsággal vádolta

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük