Habony-művek ukáza: egyéni örömmámor afelett, hogy van 500 követőd

„Nagyon fontos feladat! Azonnali elvégzésre, ne várjatok vele estig!” – a Magyar Nemzet szerint ez az utasítás érkezett nemrég a pártközpontból a fideszes képviselők postaládájába.

Marionett-figurák

Az általános “jóhírgyártás” a kórházi horror-állapotok ellenére sem kis feladat, de az eheti is kemény feladat elé állítja a fideszes képviselőket, akiknek amúgy sincs se éjjelük, se nappalunk a mi érdekeink szolgálatában.

Már meg is kezdődött a kórházi jóhírgyártás?

Központilag meghatározták a fideszes képviselőknek, hogyan kell beszámolniuk arról, ha összegyűjtötték a jelöltállításhoz szükséges mennyiségű aláírást – írja a Magyar Nemzet a birtokába került kordokumentum alapján.

Milyen párt az, amelyik annyira lenézi – vagy egyszerűen tisztában van a képességeikkel? – lábasait, hogy az önállóságnak még a látszatát sem hagyja meg nekik. És milyen képviselők azok, akik ezt birkamód tudomásul veszik?

Hétfőn kezdődött az országgyűlési választáson való induláshoz szükséges szignók gyűjtése, aminek eredményességéről kötelező jelleggel dicshimnuszt sugalló posztot kellett kitenniük közösségi oldalaikra azoknak, akiknek sikerült 500 emberrel aláíratni egy papirost.

„Vizuális eleme lehet a bejegyzésnek egy kép a képviselőjelöltről, amint gyűjti vagy tartja az aláírásokat, vagy mellette áll csapatával, vagy hogy épp leadja (büszke hangulat uralkodjon a képen)”

– olvasható az iránymutatásban. Ezenfelül arra is utasították a politikusokat, hogy a mellékelt szövegben számoljanak be arról is, milyen gyorsan gyűltek össze az aláírások.

A feladatot több fideszes politikus már sikeresen teljesítette is.

Németh Szilárd például az aktivistái körében készült fényképpel jelentette be közösségi oldalán, hogy leadta a megkövetelt ötszáz aláírás többszörösét. A politikus ráadásul túl is teljesítette a pártközpont elvárásait, mivel egy Orbán Viktorról készült, nagy méretű fénykép előtt pózolt.

Hollik István KDNP-s képviselőnem elégedett meg az állóképpel, rögtön videó felvételt is készíttetett magáról, ahogy hősiesen besiet egy szobába egy paksamétával. (ne feledjük, az operatőrt már jó előre be kellett küldenie a spontán látszat kedvéért.)

 

Mivel filmről beszélünk, hang is jár hozzá, amin a tisztviselő így kiált fel gyönyörűségében:

 „Jézus atyaúristen, gratulálok!”

https://www.facebook.com/hollikistvan2018/videos/806310192900667/?t=0

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük