Hadházy: Most van itt az ideje az állampolgári engedetlenségnek!

Az ATV-ben elmondtam: Most van itt az ideje az állampolgári engedetlenségnek. Hétfőtől meghatározhatatlan ideig nem engedem iskolába a gyerekeimet.

Jelen pillanatban ez az egyetlen felelős döntés,

még akkor is, ha a kormány börtönnel fenyegetne

„tankötelezettség megszegése”

vagy

„pánikkeltés”

miatt.

Pánikra semmi ok, de felelős kormányzásra nagyon is

MINDEN szakcikk és szakmai evidencia az iskolák bezárását indokolja, ezt üvölti az Európai Betegségmegelőző Központ legfrissebb ajánlása is (a mellékletek onnan valók) és ezt diktálja a józan ész is.

Ami a jelek szerint a kormánynak elment…

Az, hogy tűzzel-vassal iskolában akarja hagyni a gyerekeket csak két dologgal magyarázható:

  • félti a GDP számokat és azt akarja, hogy az anyukák (vagy apukák) ne maradjanak a gyerekekkel otthon, hanem menjenek a futószalag mellé.
  • A másik ok még mocskosabb lehet: ők maguk sincsenek tisztában a helyzet súlyosságával, mert ma az államigazgatásban ma már az a policy, hogy inkább nem mondunk el a főnöknek rossz dolgokat, hiányosságokat, mert abból csak a baj van.

És különben is, nem kell az embereket ijesztgetni, elég, ha attól félnek, amitől mi akarjuk: Soros és a migránsok.

Ismétlem: pánikra valóban semmi ok.

De higgadt és felelős viselkedésre van szükség a kormány és az egyén részéről is. Nem fognak milliók meghalni ebben a járványban. De ha nem hozzák meg IDŐBEN szükséges intézkedéseket, akkor ezrek halhatnak meg Magyarországon is. A járványtan alapszabályát nem Orbán írja:

ha nem időben hozunk meg intézkedéseket, akkor lehet majd a migráncsokra meg a mocskos orvosokra kenni a dolgot (a kormány mindkettőt elkezdte), de a kormány miatt fognak nagyon sokan meghalni.

A fiaim hétfőtől nem fognak iskolába járni. Nem a magunk védelmében, hanem idős és beteg embertársaink védelmében.

FRISSÍTÉS:

Na ezért kell magunknak lépni, Orbánnak vagy elment az esze, vagy valaki nagyon félretájékoztatta. Ezt mondta:

“A gyerekeink egyelőre nincsenek veszélyben, ma az idősek vannak veszélyben és annak érdekében kell mindent megtennünk, hogy az ő megfertőződésük lehetőségét csökkentsük.”

Hatalmas tévedés, lásd fentebb.

Forrás

Egy hozzászólás itt: “Hadházy: Most van itt az ideje az állampolgári engedetlenségnek!

  • 2020.03.13 - 14:32
    Közvetlen hivatkozás

    Elsőre azt tisztázzuk, a gyermek nem a kormányé. A második, ha 100 fős rendezvényeket nem engednek, az iskolákat miért nem zárják be, hiszen bármelyikbe 100 fő feletti a létszám a tanárokat és a többi ott dolgozót is beleszámítva. A harmadik nem az utolsó megoldás a jó, gondolok itt a karanténra és főleg azért, mert ez az egészségügy a bányabéka segge alatt van, ,köszönhetően’ ennek az ALJAS és TOLVAJ kormánynak.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük