Halihó Élelmiszerbank! Itt vagyunk, bő hónapja várjuk a választ! – a debreceni Morzsaparti csapata

Debrecenben évek óta hagyomány, hogy hétvégenként gondolnak a fedél nélkül maradt, vagy egyéb okból rászoruló családokra. Nincs ez másként manapság sem.

Az élelmiszerbankhoz keres kapcsolatot a debreceni Morzsaparti csapat

Mint arról beszámoltunk, a Morzsaparti lelkes csapata minden követ megmozgat, hogy étellel, tartós fogyasztási cikkel lássa el a Debrecen környéki éheseket.

Húsvét után ma, a hétköznapon is tudtunk sok debreceni rászorulón segíteni

-kezdte levelét Lipcsei Andrea a kis csapat vezetője,

„Köszönet annak a pékségnek ahol mindig gondolnak a nehéz sorsú emberekre, felpakolhattunk tisztességesen. Az egyik kertségben lakóknak vittünk élelmet, illetve a város két éjszakai melegedőjébe, ahol a fedél nélküli honfitársaink élnek.

A városi családsegítő is megkeresett bennünket, tudunk-e segíteni.

A lehetőségeink szerint igen, és tőlük is kaptunk pár címet, illetve a régi kapcsolataink közül is két családot „örökbe” fogadtunk. Számukra is tudunk rendszeresen kenyeret, péksüteményt biztosítani.

Tisztelettel kérem, hogy aki megteheti segítsen tartós élelmiszerrel

Korlátlan mennyiségben szét tudnánk osztani a nélkülözők között, akik sajnos egyre többen és többen lesznek. Ezen a címen vagyunk elérhetőek: morzsapartydebrecen@gmail.com

Kérjük, aki tud segítsen abban, hogy az Élelmiszerbankkal fel tudjuk venni a kapcsolatot

Még a járvány legelején kétszer személyesen is próbálkoztunk, többször telefonáltunk, emai-t írtunk, nulla eredménnyel. Még csak választ sem kaptunk, amit nem igazán értünk. Nem tudjuk, akkor ki is van, kiért, ha még csak arra sem méltatnak bennünket, hogy nemleges választ adjanak.

Rendelkezünk kisteherautóval, meg tudjuk a szállítást oldani, ha az Élelmiszerbank partnernek tekintene bennünket. Valami hibázik a rendszerben, ha ennyire palira vesznek bennünket. Mi „csak” segíteni szeretnénk azoknak, akik számára még egy szelet kenyér is életmentő lehet.

Halihó Élelmiszerbank!

Itt vagyunk, bő hónapja várjuk a válaszukat. Ez olyan nagy kérés akkor, amikor csak itt Hajdú-Bihar megyében tízezrek éheznek?”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük