Jelszó: mit pofázol bele Hadházy? – Havas Henrik gondolatai „Tasó lopsétánya” kapcsán

Havas Henrik rendszeresen posztolja közösségi oldalán a hazánkban történtekkel kapcsolatos karcos véleményét. Most sem tett lakatot a szájára, amikor szembejött vele a hírek között Tasó László fideszes képviselő és viselt dolgai.

Jelszó: mit pofázol bele Hadházy?

„2017 decemberében jelent meg a Vona Gáborról írt könyvem, amit ugyan a Fidesz vezérkara nyilván nem olvasott el, de megüzenték, hogy kinyírnak. Na, ennek a könyvnek az utószavában esett szó Tasó László Fideszes képviselőről, aki valamikor 2017 környékén a Parlament üléstermében szólt oda Szabó Tímeának, eképpen:

,,Mit pofázol bele, kisanyám?”

Fel is tettem a kérdést, hogy nincs a Szabó családban egy férfi, aki pofán baszná ezt az idióta, bunkó, parasztot? (Nem a magyar mezőgazdaságban tevékenykedő, fizikai dolgozókra gondolok, hanem az olyan senkiházi élősködőre, aki már kétszer volt államtitkár.)

Na, ez a Tasó már megint bekerült a hírekbe

Tavaly Hadházy Ákos annak nézett utána, hogy került hatszázkilencven millió forint a Tasó családhoz és hogy a francba lehet az, hogy a félmilliárd forintos EU-támogatásból felépült, áramvonalas, formatervezett épületben nyoma sincs a megígért élelmiszeripari tevékenységnek.

Hadházy megnézte

a híres szakolykerti kastélyt is, amit EU-s pénzből épített a nyíradonyi (oda született a bunkó képviselő) önkormányzat és aztán ,,bagóért” átadta a képviselő vadásztársaságából létrejött egyesületnek, amelyben a képviselő felesége tevékenykedik.

A Magyar Hang beszámolt róla, hogy az egyesület sok százmilliós kormányzati támogatást kapott olyan turisztikai fejlesztésekre, amelyeket a Tasó képviselőtől vásárolt ingatlanaikon hajtanak majd végre.”

„Na mi a helyzet most, az Európai Unió egyik legszegényebb térségében?

Mi lenne? Tasóék tovább gazdagodnak.

A Nyírségben sorra épülnek a ,,lombkorona sétányok”, ezek a szintén EU-s pénzből ácsolt néhány tíz méteres korláttal ellátott faszerkezetek… Fogalmam sincs, hogy mire szolgálnak, mindenesetre Tasó képviselő néhány csemete közé épített hatvanmillióból egyet, mit ád isten, a saját földjére, de megtette ezt egy másik derék nyírségi ember, Tasi Sándor, a Fidesz megyei alelnöke is. (Bassza meg, az internet nem tart lépést a Fidesszel, Tasi Sándor a Fidesz VÁRMEGYEI elnöke! Jellemző, hogy ezt is az Ági vette észre.) Szóval Tasó képviselő úr megint felmarkolt egy rakás pénzt, a pofátlanságának talán az emlegetett Szabó család egyik férfi tagja vethetne véget, mert pártunkra és kormányunkra etikai kérdésekben nem nagyon számíthatunk.

Nem ide tartozik, de eszembe jutott: Herczeg Zoltán,

a kormányt gyakran bíráló divattervező hónapok óta börtönben van néhány gramm marihuána miatt, az olyan címeres gazemberek, mint Völner Pál vagy Tasó László viszont nem csak hogy szabadlábon vannak, de előbb-utóbb még ki is lesznek tüntetve.

Ágnes megjegyzése:

,,Hihetetlen, de Orbán Viktor ezt a Tasót a 2009-10 közti időszakban az állami erdészetek privatizációjának megakadályozására létrehozott bizottság elnökévé nevezte ki.”

Jelszó: Mit pofázol bele, Hadházy? Ajánló: Lombsétányok az internetről, lásd Hadházynál! Ágnes visszaolvassa, amit diktáltam: ,,Tasó lopsétánya”. Ez nem csak szellemes, de sajnos igaz is.”