Herczeg Zoltán: …hogy ne foglalkozzak azzal, hogy kiárulják a hazámat…?

Herczeg Zoltán divattervezőből először az hozta elő a kormánykritikus énjét, amikor Lánczi András, a Budapesti Corvinus Egyetem – ahol ő is tanult – rektora a CEU kinyírására tett orbáni intézkedésekkor figyelmeztette diákjait a véleménynyilvánítás során követendő magatartásformák fontosságára.

“…eltaposnak, mint egy darab szart…”

Közösségi oldalán fejtegeti, hogy miért érzi a támadások és a baráti figyelmeztetések ellenére fontosnak, hogy megszólaljon:

“Nagyon sok jóakaróm figyelmeztetett, Zoli, ne csináld, mert nem is tudod mekkora és milyen gonosz erők munkálkodnak a háttérben, és eltaposnak, mint egy darab szart. De igen, tudom, tudtam, de erre nemigen lehet felkészülni. Hagyd a p…ába, ne foglalkozz vele, nem a te ügyed, nem fogsz tudni semmit tenni, csak tönkreteszed magad, meghurcolnak, kicsinálnak, megaláznak, összetörnek, becsuknak, felkoncolnak, legyilkolnak. Kell ez neked? Inkább ne foglalkozz vele!

https://www.facebook.com/Vadhajtasok/posts/829541257237630

Ne foglalkozzak vele?

De hát hogy ne foglalkozzak azzal, hogy kiárulják a hazámat, a magyar földet, a magyar vizet, a Magyar Köztársaságból Magyarország Zrt.-t csinálnak és sajátjukként gazdálkodnak vele?

Hát hogy ne foglalkozzak azzal, hogy a magyar szellemi tőke java kivándorolt külföldre, és ott kamatozik a hazai tudás, és már soha nem fog visszajönni? Hát hogy ne foglalkozzak azzal, hogy ellopták az összes nyugdíjpénzt és nem lesz nyugdíj? Már most sincs.

Hát hogy ne foglalkozzak azzal, hogy a beteg emberek meghalnak az állami kórházakban, és ha túl akarod élni, akkor a kötelező tb mellett a magánorvost is fizetned kell, ami szintén az övéké, azt a lét is ők kapják?

Hát hogyan ne foglalkozzak azzal, hogy az iskolából hülye gyerekek jönnek ki, hogy a mai 16 évesek egyharmada funkcionális analfabéta, hülye marad akkor is, ha felnő?

Hogyan ne foglalkozzak vele, hogy itt millió ember 43.000 Ft-ért tök felesleges rabszolgamunkát végez?

Hogyan ne foglalkozzak azzal, hogy itt a jog nem egyforma a miniszterelnökre és a közmunkásra? Előbbinek mindent lehet, semmiért nem kérik számon, utóbbinak semmit, viszont mindenért kicsinálják, maga a léte a probléma. Előbbi eladhatja az egész országot a néppel együtt Putyinnak, a zsidóknak, Kínának, a tőkének, a “háttérnek”, nem tudom kinek, utóbbi meg megdögölhet. Lehetőleg minél hamarabb és minél nagyobb számban.

Hogyan ne foglalkozzak azzal, hogy Európa újrarajzolása, benne Magyarország kiárusítása, tönkretétele TELJESEN TUDATOS, és a szemünk előtt ennyire nyíltan zajlik?

Hogyan ne érdekeljen ez engem?

De hát ez az én hazám is! Magyar vagyok. Szerencsen születtem, Szerencsen nőttem fel. A szüleim is Hegyalján születtek, a nagyszüleim Ricsén, Tiszatardoson, és a gyerekeinket is szeretnénk majd itt felnevelni. Nem ezt szeretnénk mind? Nem ezt mind, aki magyar? Ezért halt meg Herczeg Gáspár ükapám Szegeden egy szerb katona kardja által az első világháborúban? Ezért halt meg értem? Ezért halt meg értünk? Vajon ezt akarta? Így akarta?

Akik ezért engem máris buziznak, parasztoznak, idiótáznak, mocskolnak, bemártanak, gyalázkodnak, azokért is dolgozom. Azoknak is szebb jövőt remélek. Azoké is a haza. Tőlük is elveszik. Őket is átverték. Őket is kicsinálják. Hát nem értitek, hogy nincs többé bal és jobb? Hát nem értitek, hogy nincs többé liberális és konzervatív? Hát nem értitek, hogy egy hatalmas, gigantikus átbaszás az egész? Tényleg nem látjátok?

ELŐRE van és HÁTRA van.

Előre a szebb, boldogabb, élhetőbb, szeretetteljes, békés jövőbe, vagy hátra, vissza a múltba, vissza a kommunizmusba, vissza a feudalizmusba, vissza az oroszokhoz, vissza a függőségbe, vissza a maradiságba, a semmibe, a gonoszba, a gyűlöletbe, a félelembe. Ti is ezt teszitek most velem. Gyűlöltök engem. Sajnálom, ha ezt nem értitek és nem látjátok. Nagyon sajnálom. De nem tudok haragudni érte. A harag nem jó tanácsadó. Gyűlöletben és félelemben nem lehet élni. Én a szeretetben hiszek továbbra is. Mindennél erősebben. Ezért dolgozom.”

https://www.facebook.com/herczeg.zoltan.585/posts/10156368140971565

Lendvai Ildikó parádésan helyretette Lánczi Andrást

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük