Sorting by

×

Heti horoszkóp – Mit tartogat számodra április utolsó hete?

Új hét, új kihívások, új megoldások. Ez ugyan minden hétkezdésre elmondható, de április utolsó hete extra erőt, fifikát, gondolkodást, problémamegoldást igényel a legtöbb jegy szülöttétől. A horoszkópból megtudhatod, rád milyen kihívás vár.

Kos

A jelenlegi bolygóállás elég negatív érzéseket hozhat elő belőled, de ezektől nem szabad megijedned. A héten sokszor ingadozhat a hangulatod, amit kezelned kell. Féltékenység, vagy valamilyen elfojtott bűntudat is eluralkodhat benned. Mindenképpen át kell ezt billentened pozitív irányba. Mutasd meg a párodnak, milyen szenvedélyes tudsz lenni, vagy a barátaidnak, hogy milyen felszabadult. Az is a legjobb, ha jó kedélyű emberekkel veszed körbe magad a héten.

Bika

Már a hét elején előjöhet belőled a kellő lendület, hogy mindent a helyes irányba tudj terelni. Ne vitázz a környezeteddel, inkább köss kompromisszumokat. Csak az ésszerű célokat kergesd, mert a többi feleslegesen fogja rabolni az energiáidat. Mindenképpen kommunikálj többet, és igyekezz kiszabadulni a négy fal közül. Ha csak teheted, tartózkodj a szabadban a héten.

Ikrek

Úgy érzed kicsattansz az energiától. Végre fel tudtál töltődni, de ez nem is baj, mert lesz bőven teendőd a héten. Rendszerezd is magadban, miket szeretnél elérni, ne maradjon ki semmi. Most ellentétesen tudsz kikapcsolódni: ha szellemi tevékenységet folytatsz, akkor aktív pihenést kellene választanod, ha fizikait, akkor pedig valami kreatív szellemi tevékenységben merülj el utána.

Rák

Elég sok csillagjegy sértődékeny hangulatba kerülhet ezen a héten. Igazi veszély és te is közéjük tartozol. Magadra veheted a legártalmatlanabb megjegyzést is. Nehéz feladatod lesz. Először is az elfojtás helyet muszáj vagy hangot adni az érzelmeidnek, különben beleőrülsz. Közben ügyelned kell rá, hogy a zaklatottságod miatt ne mondj olyat, amit később megbánhatsz. Ne menekülj, csak figyelj oda erre.

<<< Belenéznél más horoszkópba is? Kattints! >>>

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.