Sorting by

×

Hétvégi “hűha-horoszkóp”, 2021. november 13-14.: a következő napokban többen is fellélegezhetnek!

Már csak pár óra, amit ugye féllábon is… és itt a hétvége! November második hete elég szélsőségesen alakult, azonban a következő napokban többen is fellélegezhetnek a hétvégi horoszkóp szerint. Íme, ezt ígéri a csillagjegyeknek….

Kos

Nem az erőssége a bocsánatkérés, de most ön is pontosan érzi, hogy nem biztos, hogy önnek volt igaza a legutóbbi vitájában. Sokkal kellemesebb hétvégéje lesz, ha hamar túl esik rajta és elfelejti az egészet!

Bika

Mostanában kicsit elhanyagolta az egészségét, nem figyelt oda a teste jelzéseire. Muszáj egy kicsit lassítania, ha nem akar teljesen lebetegedni. Kezdje el most: tartson egy pihenős, laza hévégét!

Ikrek

Szuper csapatot alkot a párjával, különösen most. Minden szituációban zseniálisan tudtnak együtt működni, akár pozitív, akár negatív dologról van szó. Ne lepődjön meg, ha többen irigykednek is a kapcsolatukra…

Rák

Több dolog is bántja, de egész héten magában rágódott ezeken. Most lesz ideje leülni a barátaival kicsit beszélgetni, adja ki magából, utána sokkal jobban érzi majd magát!

Kapcsolódó

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.