Hiszi, nem hiszi? Napi horoszkóp 2009. október 5., szombat

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra, Aurél névnapjára. A nap 6,49-kor kel és 18.14-kor nyugszik.

Kos 03.21 – 04.20. – Fontos

Többször észrevette, hogy amikor könnyelműen többet költ a kelleténél, valamilyen formában “visszanyerte” a pénzét. Ma ismét hasonló tapasztalatokat szerezhet. Az utóbbi időben nem sajnált magától és a családjától semmit, holott anyagi helyzete ezt nem indokolta. Ma kedvező értesüléseket kaphat munkahelyéről, vagy vállalkozásáról. Olyan fordulatra számíthat, amely nem lebecsülendő anyagi gyarapodással is jár.

(Györgynek – lelkes olvasónknak – megígérjük, hogy már csak egyet kell aludnia és kellemes estebéd várja szerettei körében!)

Bika 04.21. – 05.20. –Tétlen

Rászolgált a pihenésre. Az ágyon heverészve arra lesz figyelmes, hogy a cseperkélő eső és a fel-feltámadó szél különös, szabálytalan zenéz komponál. A kópé szél mestere a szinkópának. S ezzel minden el is dőlt: egész nap zenét hallgat. Először többször ugyanazt, majd más muzsikákat is. A tárgyakban, arcokban is motívumot, ritmust lát, nem színt és formát. Virtuóznak hiszi magát, kedvese testét pedig hangszernek.

Ikrek 05.21. – 06.21. – Gépies

Környezetében mindenki észreveszi, hogy már megint nincs jelen, lelke messze távol jár, s maga helyett egy robotot hagyott a családnak. A robot mindent elvégez, csak éppen gépiesen, rutinból, érzések nélkül. Még szerencse, hogy családja rendkívül megértő Önnel, s így egész nap “távol lehet”. Estére menjen haza!

Rák 06.22. – 07.22. – Bizonytalan

Mostanában megint hullámzó a kedélye, bár szerencsére mentes a szélsőségektől. Nem önemésztő, noha nem is jár a fellegekben. Tulajdonképpen átlagosan érzi magát. Csak egy valami zavarja, de egyelőre nem biztos a megérzésében. Ne hagyja, hogy indulatai elragadják!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük