Nyilas 11.23 – 12.21. – Kínos

Váratlan vendégek toppanhatnak be, s akkor lőttek a kellemes, csendes hétvégének. Nagy lesz a nyüzsi, a jövés-menés a lakásban, ami felborítja precíz napirendjét és lelki nyugalmát. Legyen kissé könnyedebb és lazább. Ne azt lesse folyton, ki milyen kárt tesz a lakásban. ön is jobban érzi majd magát, ha kevésbé félti az otthonát és jobban figyel vendégeire.

Bak 12.22 – 01.20. – Tétova

Mint egy nehéz hátizsákot, dobja le válláról a gondokat. Ha egyenként veszi szemügyre azokat, sokkal könnyebb lesz kilábalni a bajból. Múltbéli tapasztalatait jól tudja hasznosítani még olyan értelemben is, hogy volt már ennél mélyebb gödörben, mégis kimászott belőle valahogy. Érdemes olyan barátok társaságát keresnie, akik régóta ismerik. Nekik nem kell elmagyarázni az életét.

Vízöntő 01.21. – 02.20. – Sikeres

Ez a hétvége valóban megnyugvást hoz, békésen pihenhet otthonában. A kora délelőtti órákban üzleti, vagy munkaügyben telefonon keresik és kápráztató lehetőséget csillantanak meg Ön előtt.

Halak 02.21. – 03.20. – Derűs

Napfényes reggel, azúrkék ég ugyan nem vár Önre ébredéskor, de a szellő simogatná arcát, ha kimenne az utcára. Miért figyelne oda, hogy mi a valóság, hogy zuhog – vagy fog – az eső, hogy piszokszürke az egész világ, amikor nem is lehet az…. hiszen a lélek derűje ragyogja be egész napját!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét