Hiszi, nem hiszi? – Napi horoszkóp 2019. április 8., hétfő

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra.

Kos 03.21 – 04.20. – Bonyolult

Úgy érzi magát, mint aki csapdába esett. A saját érzelmei csapdájába. Kínozza a magány és nem érti, miért nem találja meg álmai Oroszlánját, akit boldoggá tehet. Talán éppen ez a baj! Észre sem veszi és máris túlzásba viszi a ragaszkodást. Szenvedélyével megfojtja, féltékenységével őrületbe kergeti partnerét, aki ész nélkül menekül Öntől. Ha nem mérsékli a szenvedélyét, Ön lesz a vesztes. Mai “jóvásár”: internetszolgáltató váltás.

Bika 04.21. – 05.20. – Érzelmes

Valóban érzelmes nap a mai., no nem úgy, hogy könnyekre fakadna, esküdözne, fogadkozna, ez nem jellemző Önre. Mélyebben és láthattatlanabbúl az, egy magabiztosabb kézfogásban, sokatmondó pillantásban, beszédes csendben nyilvánul meg. Ma jó üzleteket, tartós barátságokat, kapcsolatokat köthet, mégpedig “úriember módjára”, szinte észrevétlenül. Mai “jóvásár”: egy toll, a nagy dolgok aláírásához.

Ikrek 05.21. – 06.21. – Vegyes

Habár szinte minden szempontból a csúcson van, teljesítményét nagy mértékben megnyirbálta a szokásos belső vívódása. Csapongó (kicsapongó?) életmódja miatt ereje szétforgácsolódik, pedig pontosan tudja, hogy minél több dologba kezd bele, annál kevesebbet fejez be. Igaz, így legalább izgalmas, érdekes az élete. Mai “jóvásár”: autó.

Rák 06.22. – 07.22. – Mozgalmas

Lehet, hogy egy kicsit törődöttebbnek érzi magát a szokásosnál. Ne csüggedjen, mert jobb napok elé néz. Arról persze szó sincs, hogy csak várnia kellene a sült galambot. Mindazonáltal a mai napon nem igazán az Ön döntése a meghatározó. Alighanem beleszólnak a dolgaiba. Lehet, hogy a gondviselés, de lehet, hogy egy vonzó nő, vagy férfi. Ezúttal ne legyen nagyon önérzetes, ne kérje ki magának! Mai “jóvásár”: fürdőruha.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük