Hiszi, nem hiszi? Napi horoszkóp, 2019. augusztus 14., szerda

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra, Marcell, Özséb névnapjára. A nap 5.38-kor kel és 19.57-kor nyugszik.

Kos 03.21 – 04.20. – Vegyes

Képtelen beletörődni, hogy családja a megkérdezése nélkül döntött valamiben. Amiatt is dúl-fúl, hogy kihasználják munkahelyén és a babérokat más aratja le. Lassan mégis hajlik arra, hogy lecsendesüljön, helyükre rakja a dolgokat. Ez jó jel, a megnyugvás ígérete. Talán egy szerelem ígérete is hozzásegíti nagyon esedékes lelki békéjéhez, illetve újabb, de egészen másfajta izgalmakhoz.

Bika 04.21. – 05.20. – Fordulatos

Megszállottan dolgozott az utóbbi hetekben, hónapokban és most hirtelen rádöbben, hogy lassan eltelt a nyár. Számos szép tervből az idén sem lett, lesz semmi, talán nem is a pénz miatt. Határoz: azon nyomban elutaznak a kedvesével valahová. Néhány napra csak tudják nélkülözni Önöket. Rögtön intézkedik is, felesleges bármire várniuk!

Ikrek 05.21. – 06.21. – Álmodozó

Próbáljon meg visszaemlékezni arra, mit álmodott az éjszaka, mert álma igen fontos üzeneteket tartalmazhat. Megfejtéséhez nincs szüksége álmoskönyvre, elegendő, ha egy kicsit analizálja az álombeli történetet és rájön a megoldásra. Ezekben a napokban megpróbálkozhat a szelídebb szerencsejátékokkal, meglehetősek az esélyei valamilyen nyereményre.

Rák 06.22. – 07.22. – Kedvező

Anyagiakban gyarapodás várható. Tegyen félre, legyen takarékos, gondoljon a következő utazásra. Jó érzés, hogy valamivel lazábbra eresztheti a gyeplőt. Barátaitól, családjától megerősítést kap eddig halogatott ügyében. Lelki élete mostanában kiegyensúlyozottabb. Próbálja megőrizni ezt a békét, harmóniát.

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük