Hiszi, nem hiszi? – Napi horoszkóp 2019. május 11., szombat

Nyilas 11.23 – 12.21. – Kellemes

Munkája szempontjából igen sikeres hetet tudhat maga mögött, amelynek gyümölcsét ma learathatja, pénz áll ugyanis a házhoz! Ne siessen azonban elkölteni, hisz nemrég is kölcsön kellett kérnie. Anyagi gondjai lassan enyhülnek, de véglegesen csak akkor tudja megoldani őket, ha rendezi adósságát. Partnerével, családtagjaival apróbb vitái lehetnek, de úgy tűnik, minden megoldható.

Bak 12.22 – 01.20. – Hányatott

A január elejiek próbálják meg állandóan és érzékenyen rajta tartani a kezüket az üzleti, a munkahelyi élet ütőerén, mert nem lehetetlen, furkálják Önöket. Igyekeznek hibát találni a munkájukban, hogy Önökbe köthessenek. Ne engedje, hogy begorombítsák, hiszen ez a cél és azzal nyernének. Ha sírásra görbül a szája, azt se vegyék észre Önön. Nem érdemlik meg!

Vízöntő 01.21. – 02.20. – Izgalmas

Valahogy Ön sem tudja, hogy  mihez is volna igazán kedve. Vonzzák a könyvek, a magányos elmélkedés, de a fürdők morajló zajában sem érezné rosszul magát. Döntsön, ahogy tetszik, ma tényleg nem tud rosszul választani. Hiszen mindenhez kedve van, s ebbe akár még egy új kaland is belefér….

Halak 02.21. – 03.20. – Csöndes

Nyugodtan víkendezhet, a csillagok is azt teszik. Pihenésre adták fényességes fejüket, különleges hatást ma nem fejtenek ki, legalábbis Önt hanyagolják. Elképzelhető, hogy egymással vannak elfoglalva. Lehet, hogy ott fönt is vannak olyan dolgok, amelyek – sajnos – a Földön mindennaposak? Pozícióharcok, összeütközések, sőt még háborúk is…. Vége a filmnek, elzárhatja a tévét!

Kapcsolódó

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük