Hiszi, nem hiszi? – Napi horoszkóp 2019. május 11., szombat

Oroszlán 07.23 – 08.23. – Erőszakos

Önben hihetetlen életerő lakozik, ám emiatt mindennaposak az otthoni súrlódások. Az Oroszlán toporzékol, ha nem teljesítik azonnal kívánságait. Türelmetlenségével kedvét szegi környezetének, nem törődik mások érzékenységével. Ha tisztában van ezzel, élét veheti indulatainak. Otthon úgyis az történik, amit Ön akar. Lehetne akár kedvesebb is.

Szűz 08.24. – 09.23. – Kitűnő

Kár volna házimunkával elpazarolni ezt a hétvégét, hiszen a nagytakarítás megvárja. Viszont ezt a kellemes összejövetel megismételhetetlen. Úgy indul el, hogy nem szükséges Önnek mindig a középpontban csillognia, végül mégis az egész társaság Önre figyel. Természetesen, mint midig, most is élvezi a kedvező pozíciót. Ma még az sem baj, ha kissé eltúlozza szerepét, hiszen az alkoholszint emelkedésétől ezt a többiek már úgysem érzékelik.

Mérleg 09.24 – 10.23. – Remek

Legfőbb ideje, hogy végre felkeresse kedvenc fürdőjét, vagy wellness-szállodáját. Ugyan még nincs az a kellemes nyári hőség, de hófehér bőrének és hab testének szüksége van egy kis napsütésre. Ússzon, napozzon, élvezze a víz adta kellemes kikapcsolódást. Úgy induljon el haza, hogy legyen ideje rendbe szedni magát az esti randira, mert a megjelenése, az első benyomás rendkívül fontos ezen a napon.

Skorpió 10.24 – 11.22. – Vegyes

Kedves Skorpiók! A véleménynyilvánítás veszélyessé vált. Ha mégis kiteszik magukat ennek, súlyos sebeket kaphatnak, melyek csak nagyon nehezen gyógyulnak. A sérelmeiket könnyen felejtő Skorpiók számára azt ajánljuk, hogy ne habozzanak, ha véleményükre mások nagyon kíváncsiak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük