Hiszi, nem hiszi? – Napi horoszkóp 2019. május 5., vasárnap

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra.

Kos 03.21 – 04.20. – Viharos

Pont mint az idő! Még mindig nem meri elhinni, hogy leghőbb kívánsága teljesült. Fél átadni magát az örömnek, mert betegesen és babonásan retteg attól, hogy csak álmodja az egészet és perceken belül felébred. Aggasztja az egészsége is, előfordulhat, hogy állapota rosszabbodik. Ha lélekben rendbe hozza magát, a testi tünetek is elmúlnak.

Bika 04.21. – 05.20. – Sportos

Végre a szabad levegőn lehet. Ugyan kint még borongós, meg hüsi is van, de ki lehet menni kirándulni a családdal. Előkerülnek a molyette, kissé komikus hatást keltő hacukák. Ön a túravezető: távcső a nyakában, filctollal összekaristolt térkép a kezében. Minden kiválóan alakul, leszámítva, hogy Ön egy világbajnok tájékozódási futó teljesítményéhez mérten jelölte ki az útvonalat. Kicsit elszámolta magát, de a jókedv biztosított.

Ikrek 05.21. – 06.21. – Beszédes

Az Ikrek jegyében születettek általában igen fejlett beszédkészséggel rendelkeznek, de nem minden Iker tud élni ezzel az adottsággal. Vannak, akik egyszerűen csak túl sokat beszélnek, akkor is, amikor jobb volna, ha hallgatnának. Kevesebben vannak azok, akik ezt a képességüket tudatosan fejlesztik és remek, meggyőző erejű szónokok lesznek. Még nem késő, hogy Ön is ilyenné váljon. De azért ne lepődjön meg azon, ha szónoklatai kis híján megőrjítik családtagjait.

Rák 06.22. – 07.22. – Hasznos

A mai nap a sporté, a kirándulásé, a testedzésé, amihez az idő is kiváló. A májusi kissé hidegre sikerült tavaszban kedve volna a vízpartra menni horgászni. Úszni még cidri lenne, de az uszoda vize kiválóan alkalmas erre a célra. Ha ez mégsem tetszik Önnek, menjen virágot szedni, – amúgy is Anyák napja van – vagy gombászni az erdőbe. Csak aztán az ebédre valót ne felejtse el megmutatni a szakértőnek!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük