A miniszterelnök tájékoztatta a honvédelmi minisztert és a titkosszolgálatok vezetőit, hogy az áprilisban esedékes országgyűlési választás közeledtével a terrorveszély fokozódására kell számítani hazánkban. Tette közzé a Hírkacsa.
[mnky_ads id=”4674″][mnky_ads id=”4666″]

Gyors, szakszerű felkészülés

Ebben a hadiállapotot közvetlenül megelőző helyzetben nemcsak a felelős politikusok, de egyetlen magyar állampolgár sem dughatja a fejét a homokba. A legfontosabb feladat most a központi irányítással végrehajtott gyors és szakszerű felkészülés. Ennek egyik eleme a Honvédelmi Intézkedési Terv ( HIT ) elkészítése minden oktatási intézményben, elsősorban az óvodákban arra az esetre, ha a vészhelyzet különleges jogrend bevezetésére kényszeríti a kormányt. A miniszterelnök utasította a külgazdasági és fejlesztési minisztert, hogy a kormány legközelebbi ülésén terjesszék be a szükséges végrehajtási rendelet tervezetét.

Ennek leglényegesebb részei olvashatók a következőkben.

A genetikusan kódolt rossz példa kiiktatása érdekében minden magánháztartásban és közintézményben tartott struccot zárt körletben kell elhelyezni. Ugyanezen célból fel kell számolni valamennyi közterületi és óvodai homokozót.

Sugárzó HIT 

A tankerületi vezető hetenként műszeres méréssel ellenőrzi a vezető óvónők HIT sugárzását. Az eredményeket naplóban kell grafikusan feljegyezni.

Az érintett intézmények és a lakosság tevékenységét a KATASZTRÓFAVÉDELEM és a HIT GYÜLEKEZETE helyi kirendeltségei hangolják össze.

Az állami támogatásban részesülő egyházak feladata a hívek meggyőző tájékoztatása arról, hogy a három isteni erény közül a legfontosabb most a HIT, a REMÉNY szorosan kapcsolódik a miniszterelnök úr személyéhez, míg a SZERETET újabb intézkedésig háttérbe szorul a hazánkat fenyegető migránshorda által kiváltott jogos ellenérzéssel szemben.

A vészhelyzetre figyelemmel a kormány közbeszerzési eljárás mellőzésével megbízza a múlt héten bejegyzett „Mészáros Textil- és Rézművek” kft-t a terroristákat megtévesztő, mentőautókon elhelyezendő vörös félhold matricák, valamint a kereszténység álcázására szolgáló sárgaréz félholdak és imaszőnyegek legyártásával.

A különleges jogrend bevezetése nem igényel intézkedést, mivel ez 2010 óta folyamatos.

Hasonló:

A lipótmezei csata


[mnky_ads id=”4668″][mnky_ads id=”4670″]

1 hozzászólás

  1. egyesek jol elszorakoznak.”harc “a 4/5 -ért.eszukbe sincs kuzdeni.tart a lóve csak tespednek.minek .egyszer ugyis bebuknak maguktol.tart a lóvé.ja a nép le van szarva.ö nem játszik.kis tapsik dolgozzanak.öruljenek hogy orban ugyesen kezeli öket.meg mi is.igy nem kell forradalomba belecsusznunk.minek.a vegen a nép nyerne es baszhatjuk a nagy bulit.hajra orban.ezt nem en mondom

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét