Hol bújócskáztak az ellopott ellenzéki plakátok? Csak nem a városházán?

Ennyire nem lehetnek ostobák! Vagy csak magabiztosak? Esetleg a meglopott ellenzéki vitte oda őket az éj leple alatt, hogy rossz fényt vessen a többi közszolgára?

Heti überciki….

Szekszárdon ellopták az egyik össz-ellenzéki jelölt, Illés Tamás tábláit még szeptemberben, Illés az eset után feljelentést tett. A politikus Facebook-oldalán arról ír:

“Kedves Szekszárdiak! Rendkívüli közlemény! Ma a rendőrségtől visszakaptam a szeptember közepén ellopott tábláimat!

Ki nem találnátok, hogy hol találták meg a nyomozók?

A Béla király tér 8. szám alatt, a szekszárdi önkormányzatnál foglalták le. Bizony ám!…”

Előzmény, ha valaki nem hallott volna róla…

“Miközben a szándékosan leszedett (és eltulajdonított!) 12 plakátom hollétéről továbbra sincs hírem, megjelentek az alkalmi rongálók. Nem a plakátok döntik el ezt a választást, ahol végre van ÉSZ-szerű választási lehetőség!

Az egyrészt szomorú, hogy miközben a regnáló hatalom korlátlan mennyiségű pénzzel rendelkezik (ponyvás autók, óriásplakátok, minden IS), mégis néhányan a civilek megjelenését támadják, nemtelen eszközökkel próbálják gátolni a munkánkat. Másrészt viszont örülök, hogy ilyen fontos vagyok a támogatóimnak!

Jelzem a rongálás, az álhír terjesztés kontraproduktív, mert csak még határozottabban fogunk küzdeni a lokálpatrióta programunk megvalósításáért.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük