Horoszkóp az év végi bulik áldozatainak! Figyelem, ne hagyd, hogy ezek a csillagjegyek behálózzanak!

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Egyes nők számára a házasság teher, ezért ha bármi rossz dolog történik az életükben, mindenért a partnerüket okolják, megkeserítve annak életét. Ezektől a nőktől óvakodj, nehogy a szilveszteri bulin behálózzanak. Mi idejében szóltunk.

Bak

A Bak jegyében született nő a magányt szereti, ezért a legjobb számára, ha egyedül van. Mégis van köztük olyan aki férjhez megy, ebben az esetben a partner jár rosszul, mert alkalmazkodnia kell a feleség hangulatához és teljesítenie kell a kiadott parancsait. A bak jegyben született nőnek egy olyan férfira van szüksége, aki hallgat rá és intelligens. A Bak jegyében született nő veszekedős típus, mindig az övé kell legyen az utolsó szó és a veszekedések során számtalanszor megsérti a partnerét, oda nem illő szavak használatával, legalábbis a horoszkóp szerint.

Nyilas

A nyilas jegyében született nő borzasztóan féltékeny ezért egy lidércnyomásnak tűnik a partnere számára. Olyan férjre van szüksége aki türelmes, mert csak így tudnak együtt élni, mivel a nyilas jegyű nő nem tudja kontrollálni magát. Ő a domináns személy egy kapcsolatban, ő az aki dönt mindenben, ha a férj megpróbál ellentmondani neki, akkor szétveti a méreg és kemény bűntettében részesíti a partnerét.

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest