Sorting by

×

Horoszkópod mondja: itt az idő! Így teremthetsz magadnak bőséget 2022-re!

Ki ne szeretné, ha gondtalanul telne a sz.u. (szilveszter után) következő 365 -legalább!- nap? Ha annyival tudunk segíteni az univerzumnak, hogy meghallva a horoszkóp szavát beszerzünk pár “szerencsét-hozónak” mondott cuccot, hát egye fene, vegyük meg azokat a dolgokat. Ha hiszünk a jóslatban, mindenképpen megérik az árukat!

Gazdagságot bevonzó tárgyak….

A tárgyaknak általában a feng-shui tulajdonít különös jelentőséget, bár más kultúrákban is vannak olyan dolgok, amelyeket különböző tulajdonságokkal ruháznak fel. Íme, egy csokorra való ötlet a gazdagsághoz, válogass kedvedre!

Lencse

Ismeretes, hogy január elsején lencsét kell enni. De nem csak az év első napján vonzza a bőséget, hanem az év minden napján. Tegyél egy szép kis tálkába egy keveset a szobádba, vagy rakj a zsebedbe néhány szemet.

Piros pénztárca

Talán a lencse mellett a legismertebb a piros pénztárca. Lényeg, hogy minél nagyobb legyen. Bár sok nő nem szereti, mert nem fér bele egy kisebb retikülbe, de az Univerzum szereti kitölteni a teret, és nagyobb pénztárcába több pénz fér. Arra figyelj, hogy túl sok papír fecni és felesleges dolog ne legyen benne, mert az elveszi a teret a pénztől.

Buddha szobor

A nagy hasú Buddha szobor szintén a bőséget szimbolizálja, mert a régi kultúrákban a gazdagság egyik külső megjelenése a teltebb alkat volt, hisz akin volt mit fogni, az nem éhezett, tehát volt pénze élelemre. A legenda szerint, ha megsimogatjuk a Buddha hasát, és kívánunk valamit, az valóra válik. Mindenképpen helyezz el egy szobrocskát a nappalidban.

Jáde kő

Az ásványok közül az egyik legerősebb gazdagságot vonzó kő a jáde. Hordhatod ékszerként, amulettként, teheted a zsebedbe vagy a táskádba. De a legjobb, ha otthonod azon helyiségében is elhelyezel egyet, ahol a legtöbbet tartózkodsz.

Tengeri só, vagy asztali só, nincs jelentősége. Rakd bele egy szép kis fatálkába és indítsd el vele a bőség áramlását.

Növények

Bizonyos növények erősítik a pénz áramlását, ha a feng shui által meghatározott területre helyezzük őket. Ilyen például a filodendron, amely gyorsan nő, ezáltal a pénzügyekben is gyors, hatékony változásokat eredményezhet. Jó választás még a narancs, vagy citromfa is, mert pénzhozó tulajdonsága mellet nyugtató hatással is bír, valamint új energiákkal tölt fel, ami a változásokhoz elengedhetetlen.

Levendula

Nem is gondolnánk, hogy a levendula számos gyógyhatása mellett alkalmas lehet az anyagi bőség bevonzására is. Mindemellett az illata is mennyei.

Kapcsolódó

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.