Egyre többen bújnak elő a patkánylyukból, hülyéknek áll a világ a tévében, Lúdas Matyi újra készülődik Debrecenben. Rab László szürreál összefoglalója a 38-as hétről.

Nagy a forgalom a Tetű utcában

Futkároznak, mint a mérgezett egerek, dobálják magukat, be vannak szarva, hogy a nép majd máshova teszi az ikszet, és nem lesz elég a kamukilencezer forint meg a négy kiló krumpli, el kell számolni a lével, amit voltak szívesek kilopni az álomkasszából. Rájuk ijesztett egy mosolygós újságíró (Pikó a nyolcban), a nyállapjaikban meg elkezdtek karigerizni, gyurcsányfeleségezni. Alsó és Felsőházelnöky Kövér Laci bácsi rámordult a papokra – “aki nem jófelé szavaz, az a jövő héten ne jöjjön a templomba” –, a mini pedig kínjában elugrik Taljánországba, hogy posztfasisztáéknál mannát osszon. Szépen vagyunk.

Bécsben Rettegő Lázár János le akarja szoktatni a népet a bagózásról (évekkel ezelőtt, amikor még úgy volt, hogy ő marad a Jani, odaadta a haverjának az egész bulit, most mit fognak a Nemzethy Dboltokban árulni, kotont meg kutyakonzervet?). Tarlóst odadobták a kutyák elé, szedjék szét a máját, ha futni kell, nincs mit tenni, futnak nélküle.

Marad aztán még az, hogy a Lőrinc némiképp belebabrál esetleg abba a fránya választási rendszerbe, elvégre az is az övé, karigerit csak meg kéne a végén valahogy akadályozni abban, hogy fityiszt mutasson a tolvajrendszernek. A tiborcgyerek közben visszahúzódik a kastélyaiba, amije van, úgyis láthatatlan, mert Mari néni nem néz átlátszós drónvideót, különben is védik a személyiségi jogai – nem közszereplő, többször tudtunkra adta már az apósa –, október 13-án, ha a papok is úgy akarják, az történik, amit miniék előre kiszámoltak, mire ez a nagy hajcihő, tessék továbbhaladni, ne akadályozzuk a forgalmat.

Én azért a biztonság kedvéért Voltaire szép szavait melengetem itt a buborékon belül: “Taposd el a gyalázatost!” Hátha egyszer megmozdul a leamortizált jónép, és falhoz keni az ikszekkel ezt az öntelt bandát.

Hülyemarháknak áll a világ

Ül benn hírolvasó Jóska a migráncsriogató tévé kékszínű stúdiójában, fölírják neki a Fradi Espanol elleni meccsének eredményét, oda van neki írva, hogy Espanol-FTC 1:1, a kontraszelektált csávónak annyi dolga lenne, hogy beolvassa. Megszokhatta ezt, évek óta kárálja a sok hülyeséget a határkerítésről, a hazánk felé özönlő négerekről, akik arra készülnek, hogy megujjazzák a Fidesz-szavazókat a vidéki kussvárosokban, olyan helyeken, ahol idegent a hatvanas években láttak utoljára (ekhós szekérrel érkezett, és azt üvöltötte: meszetet vegyenek).

11-11

NEM, NEM ÉS NEM?? ILYEN NINCS?? ILYEN NINCS?????? ??????M1 híradó:(László)Videónk:? https://bit.ly/2m2PGvH ?

Gepostet von TrollFoci am Freitag, 20. September 2019

Ott ül a gyerek a friss médiadiplomájával,

papa-mama ajándékba vett okosórájával, mely méri a vérnyomását és a nyelvcsapásai számát is a testtömegindexével együtt, azt kellene beolvasni, hogy a Fradi egy futballmeccsen 1:1-es döntetlent játszott Barcelonában, merthogy Franco tábornok a katalán FC Barcelona ellensúlyozására hozta létre az Espanolt annó, jó, ezt már nem kell neki beolvasni, csak azért írom, hogy itt legyen. A szerencsétlennek viszonylag egyszerű dolga lenne, erre mégis mit csinál? Azt mondja, hogy 11:11 lett a végeredmény (futballmeccsen!), és a meccset Spanyolban játszották. Most tényleg. Ezért gyűrjük a gyerekeinket, hogy tanuljanak, mert a tudás hatalom? Egy frászt az. Inkább arra kellene őket megtanítani, hogy mit tegyenek, amikor a hülyéket eléjük engedik. Egy olyan világban, amelyben direkt a hülyéket és a képzetleneket nyomják, át kellene értékelnünk a tudásra és az okosságra vonatkozó elavult ismereteinket. Legyél, fiam, tökhülye, ezt kellene nekik mondani. Akkor talán még viheted valamire Magyarországon.

Disznóiskola

Kósalandban esett meg, hogy a hülyemarhaképzés kitermelte a NER egyik legtetvesebb projektjét, állami pénzekből építettek az újgazdagok méregdrága magániskolát a gyerekeiknek, akik persze lesznek olyan szerencsétlenek, hogy hagyják oda beíratni magukat. Parvenüék így gondolják Debrecenben megakadályozni, hogy kölykeik összekeveredjenek a nép alsóbb rétegeivel. Loncsár úr (a mamának disznótelepet lobbizó Kósa) így éled újjá, kilép a Lúdas Matyiból, és valósággá válik a sok rózsaszín disznó, amelyeket a rajzfilmben megcsodálhattunk, szobrok lesznek a kertben hájas mangalicákkal, törekszik a feltörekvő elit a hatalom grádicsai felé. Lopott pénzből akarnak rejtett tudást, mellyel föl lehet kapaszkodni a mini rendszerének magas polcaira, hiszen döngetni szeretnék a mellüket, hogy megmentik a hazát. Erről újabban azt mondják, hogy ott lebeg minden előtt, csak azt felejtik el hozzátenni, hogy fölötte hentereg az enyveskezű, hazug elit. Nem magánmecénások csinálják Debrecenben az iskolát, ohó, az sok pénzbe kerülne, jó lesz az úgy is, ha a mini lepasszolja nekik a milliárdokat.

Gyere, Matyi, készítsd a botodat, hosszú lesz a műszak. De ezeken nem tudod háromszor leverni, amit egyszer elvettek tőled. Segítek, amiben tudok, noha erősen korlátozottak a lehetőségeim.

Ez volt a 38-as hét, kifordult az ember gyomra. Jöhet a 39-es, fussunk neki bátran.

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét